Ny webside til IFS

Denne høsten har IFS styrket websatsing. I disse dager endrer vi også ansikt med ny logo og nytt webdesign. Vi minner om at siden vil videreutvikles fremover.
Annonse:

Høsten 2011 styrket IFS websatsing, først på sosiale medier med økt Facebook-annonsering og rekrutteringskampanjer. I disse dager endrer vi også ansikt med ny logo og nytt webdesign.

Vi minner om at siden vil videreutvikles fremover. Det gjenstår ennå en god del arbeid med å eksportere 13 år med statistikk, filer og fungerende webløsninger (IFS startet opp i 1998 i Bergen). Nyhetssiden med saker fra alle avdelinger vil selvfølgelig oppdateres som normalt, mens funksjoner som eksempelvis lagprofiler (med turneringsstatistikk) foreløpig ikke vil være tilgjengelig. Den eksterne bloggsiden (www.kameratfotball.wordpress.com) vil også oppdateres som normalt til vi senere integrerer den i egen bloggseksjon på den nye websiden til IFS.

IFS har tusenvis av nyhetssaker. De fleste av disse vil gradvis overføres til den nye siden i nyhetsarkiv. Landslagsseksjonen vil også gradvis oppdateres med nyhetssaker helt fra IFS sin landslagssatsing fra 2003 (IFS ble medlem av Det Internasjonale Futsalforbundet (AMF) i 2002 og ble medlem av Det Europeiske Futsalforbundet (UEFS) i 2004).

Har vi glemt noe?

IFS tar gjerne imot tilbakemeldinger fra deltakere og besøkende om kult innhold som bør dere mener bør være på siden vår. Gi oss en kommentar i feltet nedenfor:)

Merk: Senere vil det komme en egen sponsorseksjon, dommerseksjon og egen infoside om internasjonal futsal.

Please follow and like us:
error
Annonse:
Tags: