Rundens lag fra andre novemberturnering i Bergen Indoor!

Annonse:

BERGEN INDOOR: En dyktig sisteskanse fra IFS Trondheim Indoor har dukket opp i Bergen!

Etter hver turnering i Norgesautomaten Indoor Cup vil rundens lag bli satt opp, og spillerne som sanker flest poeng vil bli kåret til årets spiller i sin avdeling. 

Poengene fordeles slik:
2 poeng for plass på rundens lag
1 poeng til eventuelle spillere på benk

Foreløpig tabell over rundens spillere er nederst i saken.

 

Rundenslag fra turneringen 18.-20. november i Bergen Indoor:

 

Keeper:

Alexander Amarasingham, The West Wing

En veldig solid keeper som med en rekke feberredninger sender West Wing videre i en tøff gruppe med Bih og Boca. Varter gang på gang opp med solide redninger og når han samtidig har god teknikk i beina er han en av de beste keeperne jeg personlig har sett i Bergen Indoor og en keeper som (etter å ha sett NM) er en av de bedre i IFS Norge hvis han holder dette nivået hver kamp. Laget hans møter Bønes i 16dels-finalen og ryker ut, men her er det ikke mye en keeper kan gjøre annet enn å skape spenning en stund i kampen.

Merk: Amarasingham har tidligere vist strålende takter i IFS Trondheim Indoor hvor han også har kommet på rundens lag for storlaget FC Amigoz. Amarasingham har også spilt for Meldal Futsal. IFS ønsker Alexander velkommen til IFS Bergen Indoor!

 

Utespillere:

Kristoffer Næsse, Bønes Aires

Mannen som i Ahlsens fravær varter opp med teknikk og fart som gjør dette
bøneslaget til et av de beste futsallagene som har spilt i Bergen
Indoor i år. Viser glimrende teknikk og lekenhet med ballen, er en spiller som et hvert lag kunne drømme om at de har. Jobber også like godt tilbake noe som gjør at laget aldri får overtall imot. En perfekt turnering av kanskje den aller beste spilleren i Bergen denne helgen. Bare finaletapet ødelegger helgen.

Alistair Pelly, Bønes Aires

En skikkelig forsvarsklippe som også bidrar framover med gode pasninger
og mye løpsvilje. Viser ikke den blendende teknikken og farten de andre på laget har, men med enorm rutine, fantastisk overblikk og plasserings evne à la Solskjær er dette en spiller vi ikke kommer utenom på rundens lag. Scorer mange mål, men viser samtidig en disiplin i forsvar som mange unge spillere kan lære av. Mangler i likhet med Næsse bare gullet i helgen.

Christian Heimark, Old Stars 2

Hjernen og arkitekten bak mye av Old stars 2 sitt spill. En spiller som gjør alt en kan forvente av en spiller, scorer mange, viktige mål, trygg og sikker i pasningsspillet og jobber som en helt i forsvar. Etter min mening finalens store spiller og avgjør finalen med en fantastisk volley som sendt Old Stars i ledelsen 2-0. Både laget og Christian er en gjenganger i Bergen Indoor og han er en spiller som alltid lever.


Remi Osebakken, Boca Juniors

Osebakken var et arbeidsjern med viktige involveringer offensivt og
defensivt; var en av de store bidragsytterne for Boca denne helgen begge
veier –  en av grunnen til at et sterkt Boca-lag kom til kvart finalen der de
røk på straffer mot overraskelsen Sartor Futsal.

Benken:

Simen Hopsdal (Old stars 2)

En spiller vi ofte ser her opp! Gang på gang viser at han
er en briljant futsal-spiller. Var en bauta i forsvar og livlig i angrep. En av de viktigste på helgens vinnerlag Old Stars 2 og en spiller som vi nok vil få se flere ganger på rundens lag hvis han holder oppe samme nivået som han viste i helgen. Denne ganger er han henvist til benken på rundens lag i en turnering som hadde veldig mange gode spillere og høyt nivå.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Keeper: Alexander Amarasingham, West Wing
Kristoffer Næsse, Bønes Aires
Allistair Pelly, Bønes Aires
Christian Heimark, Old Stars 2
Remi Osebakken, Boca Juniors Bergen
Keeper: Ismael Lokmir, BIH Futsal
Edin Kambic, BIH Futsal
Tommy Dahle, Bønes Aires
Fredrik Lorentzen, The Wolfpack
Robert Grane, Tsigalko
Simen Hopsdal
22
2
2
2
2
2
2
2
2
1

 

Vi gratulerer Christian og Old Stars 2 med seieren og i helgen og også de andre spillene som har kommet på rundens lag og håper vi ser dere igjen i helgen 🙂

Minner også om at alle må melde interesse for ROMJULSCUPEN hvis dere kan spille. Dette er en turnering som går hvis det er interesse for det og jeg håper mange vil være med! Jeg lover god julestemning:-)

Mvh Morten

 

 

Please follow and like us:
error
Annonse: