Rundens lag fra første novemberturnering

Annonse:

Morten Borg i samråd med IFS- blogger, spiller og dommer Fredrik Løken har tatt ut rundens lag fra forrige turnering i begynnelsen av november.

 

Keeper:

Ismael Lokmir, BIH: En veldig god keeper som gjør minimalt med feil
og har en del matchvinner-redninger i viktige kamper; inkludert strafferedning i semifinalen som sender BIH til finalen. En keeper som også er veldig god med beina noe som er viktig i futsal. Han ser alltid etter raske muligheter til å sette i gang spillet fort. Uten tvil turneringens beste keeper.
Utespillere:
Edin Kambic BIH: En spiller som levere kamp etter kamp og år etter år i Bergen Indoor. Veldig god med ballen i beina og er vel den du kan kalle artisten på et veldig godt maskineri som BIH er blitt siste årene. Står bak mye av oppbyggingen av spillet og tar også sitt ansvar i forsvar veldig på alvor noe som gjør han til en av de beste allround spillerne i
bergen indoor for tiden.

Tommy Dale, Bønes Aires: Helgens beste på et veldig sterkt Bønes Aires-lag. Alltid solid forsvarsspiller som levere kamp etter kamp, og med en veldig god venstrefot. Han kan åpne de fleste forsvar med millimeter-presise baller og har en ro med ballen som er blitt kjennemerket til Bønes-gutta. En forsvarsspiller som ville forsterket et hvert forsvar i Bergen Indoor når han er på sitt beste.

Fredrik Lorentzen, The Wolfpack: På ubeskrevne The Wolfpack som tok seg noe overraskende til semifinalen i helgen var Fredrik den store arkitekten bak det meste som skjedde hos ulvene. Var sist eller nest sist på over 50 % av målene (etter Fredrik Løkens observasjoner) og har et driv med ballen som du bare finner hos gode futsalspillere. Lorentzen viste seg fram som et veldig positiv for oss i Bergen Indoor og håper vi ser han og laget flere ganger. For The Wolfpack er et lag som kan vinne turneringer i Bergen og utfordre de beste.

Robert Grane, Tsigalko: Robert Grane er lagleder og spiller på helgens store overraskelse, turnerings vinner Tsigalko. Sammen med spisspartner Tim Nilsen herjet de med de fleste forsvar i helgen og viste fram fantastisk samspill og mye fin futsal. Grane var også finalens store spiller der han scorer viktige mål og er med på å rive i biter et ellers veldig godt og samspilt BIH forsvar. Det kan bli spennende og følge dette laget videre viss de klarer å mobilisere den samme lagmoralen, innsats viljen og finpusse samspillet enda mer kan dette bli et lag vi kan se mye fra i større sammenhenger enn Bergen Indoor som eksempelvis IFS Futsal-NM.

Vi gratulerer alle som kom på rundens lag og håper vi ser enda mer til dere og alle andre som syntes futsal / kameratfotball er like gøy som oss som leder her i Bergen 🙂

Please follow and like us:
error
Annonse: