Tabeller og resultater vil komme her!

Annonse: IFS holder på med utvikling av webløsninger i forbindelse med resultatlister, tabelloversikt og lagprofiler. Vi beklager at disse oversiktene ikke er helt ferdig ennå, men vi håper at vi snarest etter nyttår kan presentere oversiktene. Det gjenstår ennå en […]
Annonse:

IFS holder på med utvikling av webløsninger i forbindelse med resultatlister, tabelloversikt og lagprofiler. Vi beklager at disse oversiktene ikke er helt ferdig ennå, men vi håper at vi snarest etter nyttår kan presentere oversiktene.

Det gjenstår ennå en god del arbeid med å eksportere 13 år med statistikk, filer og fungerende webløsninger (IFS startet kameratfotballen i begynnelsen av 1998.).

Innunder tabeller vil dere finne:

  • Maratontabellen –
  • Lagprofiler –
  • Statistikk-tabell –
Please follow and like us:
error
Annonse: