Wannabe: – Gleder oss til hver kamp i IFS-turneringene!

Annonse: Oslo Indoor: Pishtiwan Poor, lagleder for forrige turneringsvinner Wannabe,  kommenterer desemberturneringen. Poor om lagets ferd i turneringen: – Etter min mening så rundspilte vi motstanderne i puljespillet og gikk videre som puljevinner tross uavgjort  mot Torg77.  I sluttspillet så […]
Annonse:

Oslo Indoor: Pishtiwan Poor, lagleder for forrige turneringsvinner Wannabe,  kommenterer desemberturneringen.

Poor om lagets ferd i turneringen: – Etter min mening så rundspilte vi motstanderne i puljespillet og gikk videre som puljevinner tross uavgjort  mot Torg77.  I sluttspillet så var den vanskeligste kampen semifinalen mot Hønefoss Futsal. Hønefoss Futsal var den tøffeste motstanderen vår denne turneringen. Hønefoss tok ledelsen etter noen minutter, men vi vant til slutt 4-2.

Poor om spillerstallen: – Vi er et teknisk lag der alle spillerne har utrolige tekniske ferdigheter og ikke minst jobber hardt for laget. Nå har vi også fått noen nye spillere på laget som Rocky Lekaj,  Mathias L. Nordmoen, Mathias Hoftvedt og Jeton Peshtisha som gjør oss blant favorittene til hver turnering. Fra før av så er det Hiwa Poor, Farid Rahim og Lars Jørgen Mork  på laget.

Poor om motstanderlagene: – Vi har ikke noen lag som vi frykter mer enn andre og gleder oss like mye til å spille hver eneste kamp i turneringene.  Med vår nye spillerstall og etter at samspillet kommer på plass etter noen kamper til, så tror jeg at vi kommer til å dominere de aller fleste kampene vi spiller og det kommer til å bli masse mål.

Please follow and like us:
error
Annonse: