INDOOR-PROFILEN BENJAMIN NESSJØ NYHEIM

Annonse: Benjamin Nessjø Nyheim dannet N’koloKolo sammen med kamerater på folkehøyskolen i fjor. Dette året er stallen spredd over det ganske land, men det hindrer ikke gjengen i å jevnlig gjenforenes i Kristiansand under IFS’ turneringer.  Her forteller Nyheim om […]
Annonse:
Benjamin Nessjø Nyheim dannet N’koloKolo sammen med kamerater på folkehøyskolen i fjor. Dette året er stallen spredd over det ganske land, men det hindrer ikke gjengen i å jevnlig gjenforenes i Kristiansand under IFS’ turneringer. 
Her forteller Nyheim om egne styrker og svakheter på parketten, og om hvilke lag han frykter vil yte størst motstand mot slutten av sesongen.
Navn: Benjamin Nessjø Nyheim
Alder: 20
Sivil status: Singel
Yrke: Student
Født og oppvokst:Trondheim.

Bor og studerer: Kristiansand.
Forbindelse til kameratfotballen:
Vi startet jo tidlig opp med å delta på futsalturneringer i Trondheim for 4-5 år siden, med spillere fra fotblllaget jeg spilte på den gangen. Det var jo stor stas å spille turneringer mot de som var en del eldre og en del bedre ferdighetsmessig. Det tok seg opp igjen da jeg gikk på folkehøgskole i i fjor (10/11), der vi dannet «N’koloKolo». Vi kjørte fra Porsgrunn (der vi gikk på skole) til Oslo for å delta på turneringer. Da var det stor steming og god kok i bilene på vei innover. Noen ganger tok vi en helweekend i Oslo, andre ganger dro vi frem og tilbake samme dag.
Nå bor vi litt splittet med Ole og Steffen i Porsgrunn og Niklas i Elverum, mens Fredrik, Sølve og undertegnede bor i Kristiansand. Det løser vi enkelt og greit med at de som ikke bor i Kristiansand kommer flyvende nedover til turneringene som er her nede. Litt reising blir det, men gjensynet med de er alltid like gledelig, og spesielt god stemning blir det når vi er å parketten. Kjernen i laget kommer som nevnt fra folkehøgskolen, mens vi «sper på» med folk vi går i klasse med eller spiller på lag med her nede. Lasse Schmidt er blitt en del av kjernen i laget, ettersom som han studerer med oss i Kristiansand og innehar kvalifiserte ferdigheter. Utenom det har vi med spillere fra FK Donn, der Fredrik, Sølve og undertegnede spiller fotball. Hittil så har Arman Jaglanian, Dag Marcus Nesse, Alex Lind og Stig Sødahl vært med oss og gjort sitt til at vi har oppnådd gode resultater i flere turneringer.
Når du tenker på kameratfotball – hva er de første ordene som dukker opp i hodet?
Humør, ferdigheter og underholdning.
Hva er dine egne mål med sporten, og hva er lagets mål for den pågående IFS sesongen? 
Selv har jeg egentlig ingen mål med sporten, utenom det å spille futsal med gode venner.
Å oppnå gode resultater er jo alltid et mål, men noe overordnet personlig mål har jeg ikke…
Lagets mål denne sesongen er å vinne maratontabellen i Kristiansand. Enkelt og greit.
Hva er dine styrker og svakheter på parketten?
Tja, styrkene mine må vel være spillforståelse, hurtighet og en lang tå.
Svakhetene må vel være en-mot-en offensivt, finter og arbeidskapasitet.
Hva er din største bragd på parketten så langt?
Det må vel være da vi vant den første turneringen her i Kristiansand.
Det var vår første turnering her nede, og det meste av spill satt.
Av mer personlige bradger må det vel kanskje være forrige turnering da jeg scorte 8 av lagets 12 mål.
Er det en person forbundet med kameratfotballen som du har spesielt respekt for? 
Da vi var i Oslo viste jo Laajab på Torgg 77 ekstreme ferdigheter. Ellers så synes jeg Daniel Aase er en meget god futsalspiller, med finesse og ferdigheter.
Hvilke lag tror du vil være spesielt farlige i 2012?
Her i Kristiansand kjemper vi vel først og fremst mot FC Peja og Laksekongan når det nå gjenstår to turneringer.
Begge disse lagene virker sterke, Peja med sitt kompakte og hardtarbeidene forsvar og Laksekongan med teknikken og ferdighetene offensivt.
Vi ønsker Benjamin Nessjø Nyheim og medspillerne lykke til i siste del av sesongen!
Please follow and like us:
error
Annonse: