INDOOR-PROFILEN ALF JAKOB HAALAND AANO

Annonse: Oslo Indoor: Med røtter fra Stavanger  Indoor spiller  Alf Jakob H. Aano nå på Løgnaslaget i hovedstaden. – med mål om å holde seg blant topp 5 i den pågående IFS-sesongen. Alder: 20 Bosted: Bjerke, Oslo Sivil status: Kjæreste […]
Annonse:

Oslo Indoor: Med røtter fra Stavanger  Indoor spiller  Alf Jakob H. Aano nå på Løgnaslaget i hovedstaden.

– med mål om å holde seg blant topp 5 i den pågående IFS-sesongen.

Alder: 20

Bosted: Bjerke, Oslo

Sivil status: Kjæreste

Yrke: Student

Forbindelse til kameratfotballen/ beskrivelse av laget ditt:

Har spilt i Stavanger futsal fra ca. 16 årsalder, da me Los ex-Madlas. Endte opp på Folkehøyskole og så i Oslo hvor jeg nå spiller på lag med kamerater fra folkehøyskolen og, andre kjente, i Løgnaslaget. Er alltid morsomt når speakeren skal lese opp vårt lag, for ingen forstår hva det betyr, eller klarer å uttale det! Nei, angående laget vårt har vi enda til gode å stille med samme mannskap to turneringer på rad, men klarer allikevel å jobbe godt og slippe inn få mål. Innsatsen og vinnerviljen står høyt. Vi har enda til gode å tape en sluttspillskamp på vanlig måte, har røket 2 ganger ut på straffekonk, og de andre 2 har vi kommet til finalen.

Når du tenker på kameratfotball – hva er de første ordene som dukker opp i hodet?

Forventninger, intensitet, teknikk, hurtighet og glede

Hva er dine egne mål med sporten, og hva er lagets mål for den pågående IFS-sesongen?

Lagets mål denne sesongen er å stille så ofte vi kan, og komme så langt som mulig. Det er jo også et mål å komme høyt på maratontabellen, men ettersom vi mister spillere som skal ut i verden og se seg om kan det bli vanskelig å holde seg blant topp 5, men vi skal prøve!

Hva er dine styrker og svakheter på parketten?

Styrker er vel innsats, teknikk og akselerasjon; svakheten kan være et bunnivå jeg gjerne vil få opp.

Hva er din største bragd på parketten så langt?

Er fornøyd med å komme til finalen i Oslo 2 av 4 turneringer med et relativt nytt mannskap! NM var også bra, hvor vi slo Street Fighters 3-2 i gruppespillet, men tapte mot SerieA på straffekonk  i sluttspillet. Personlig er jeg fornøyd med å ha scoret mål mot samtlige lag vi møtte i NM, inkl 3 mot Street Fighters.

Er det en person forbundet med kameratfotballen som du ønsker å trekke frem?

Kurt i IFS gjør en utrolig god jobb, og er alltid positiv og hyggelig! Traff han først i Stavanger da han satt i sekretariatet og var speaker, og det var virkelig kjekt at han engasjerte seg litt i det som skjedde på parketten, kommenterte og kom med statistikker fra lagene som spilte osv.
Please follow and like us:
Annonse: