INDOOR-PROFILEN CHRISTIAN ERSLAND

Annonse: Stavanger Indoor: Christian Ersland er bosatt på Bømlo og spiller for Stavanger Futsal. Dette sier han om eget lag, sterke motstandere og hvilke medspiller som kan gjøre det umulige mulig. Alder: 27 Bosted: Bømlo Sivil status: Singel Yrke: IT-Medarbeider […]
Annonse:

Stavanger Indoor: Christian Ersland er bosatt på Bømlo og spiller for Stavanger Futsal.

Dette sier han om eget lag, sterke motstandere og hvilke medspiller som kan gjøre det umulige mulig.
Alder: 27

Bosted: Bømlo

Sivil status: Singel

Yrke: IT-Medarbeider

 

Forbindelse til kameratfotballen:

Eg blei først kjent med kameratfotball miljøet gjennom kompiser i Bømlo Futsal da eg flyttet til Stavanger for å studere. Eg blei fort hekta og syns dette var utrolig kjekt. Det var derfor trist når laget blei oppløst og flere av spillerne flyttet tilbake til Bømlo. Men da var eg ikkje vanskelig og be når Tommy Nicolaisen tok kontakt og ville ha meg med på Bandidos Futsal. Bandidos Futsal som nå heter Stavanger Futsal består av ein fin gjeng med god blanding av tekniske og hardt arbeidende spillere som utfyller hverandre veldig bra både offensivt og defensivt.

 

Når du tenker på kameratfotball – hva er de første ordene som dukker opp i hodet?

Fantastisk gøy, sliten 🙂 og samhold. Det er en veldig god tone mellom lagene og hver turnering blir også som ein sosial samling mellom kampene.

 

Hva er dine egne mål med sporten, og hva er lagets mål for den pågående IFS sesongen?

Mitt personlige mål er å plukke mest mulig poeng gjennom rundens lag 🙂 Eg meiner lagets mål må være å vinne Stavanger avdelingen igjen.

 

Hva er dine styrker og svakheter på parketten?

Mine styrker er pågangsmot, forståelse for spillet og kroppsstyrke. Mine dårligste sider er kondisjon 🙂 og tålmodighet.

 

Hva er din største bragd på parketten så langt?

Det må være 4. plassen i NM 2010.

 

Er det noen forbundet med kameratfotballen som du har spesielt respekt for?

Vil nevne heile laget til Neste generasjon som slo ut en av favorittene i NM i 2011, Street Fighters, i 1/8 delsfinalen i NM i år. Blir spennende å følge denne gjengen fremover.

 

Hvilke lag tror du vil være spesielt farlige i 2012?

Eg tror lagene som har vunnet hver sin turnering til nå kommer til å kjempe om seieren i maratontabellen også. Så slaget mener eg står mellom Ganddal Futsal, 123 og Stavanger futsal.

 

Hvem er den beste spilleren du har spilt mot ?

Beste spilleren eg har spilt mot er Abdurahim «Ibba» Laajab (Torg 77 Futsal). Ein stor og sterk spiller med en utrolig balanse og teknikk

 

Hvem er den beste spilleren du har spilt med ?

Har hatt mange dyktige medspillere. Men en spiller som kan gjøre det umulige mulig er Erik Steinsbø som eg spilte med i Bømlo Futsal mens IFS fortsatt hadde elite-avdeling. Også han har en utrolig fysikk og teknikk. Skorer mål fra umulige posisjoner.

 

IFS ønsker Ersland og resten av lagene i Stavanger lykke til i førstkommende helgs turnering i Stavanger Indoor.

Please follow and like us:
error
Annonse: