INDOOR-PROFILEN CHRISTOPHER MOEN

Annonse: Trondheim Indoor: Christopher Moen spiller for Trønderbataljonen og forbinder futsal med «glede, sosialt, finesser og alvor». Her kan du lese Moens tanker om egne ferdigheter, mål  for sporten og hvilket lag han er spesielt sugen på å slå.   Navn: Christopher […]
Annonse:

Trondheim Indoor: Christopher Moen spiller for Trønderbataljonen og forbinder futsal med «glede, sosialt, finesser og alvor».

Her kan du lese Moens tanker om egne ferdigheter, mål  for sporten og hvilket lag han er spesielt sugen på å slå.

 

Navn: Christopher Moen

Født: 26. Juni 1991 i Trondheim

Bosted: Oslo

Sivil status: Singel

Yrke: Fotballspiller/student

 

Forbindelse til kameratfotballen:

Vi er en gjeng trøndere som er bosatt i Oslo, som bruker og samles. Mange av oss spiller utendørsfotball sammen, i tillegg til at vi har pleid å spille for forskjellige lag i IFS i Trondheim tidligere. Vi er en vinnerinnstilt gruppe som alltid går på banen for å vinne. Også gøy å se at når vi har med kvinnelige innslag, så hevder de seg godt blant gutta.

 

Når du tenker på kameratfotball – hva er de første ordene som dukker opp i hodet?

Glede, sosialt, finesser og alvor.

 

Hva er dine egne mål med sporten?  

Mine mål med kameratfotballen er å ha det gøy med joviale folk. (Merk: Moen spiller ogspå i eliteaktivitet utenfr IFS på Vegakameratene – red. anm)

 

Hva er dine styrker og svakheter på parketten?

Mine styrker er spesielt 1v1 offensivt, men samtidig 1v1 defensivt. Flink til å lese spillet, og har også en egen evne til å alltid få med meg ballen. Svakhetene må være styrken og den absolutte toppfarten.

 

Hva er din største bragd på parketten så langt? 

Christopher Moen

Det må være da vi var med i hovedrunden i UEFA Champions League med Vegakameratene i Polen, og klarte uavgjort 2-2 mot det belgiske laget som vant gruppen. Fantastisk innsats av hele laget! (Merk: IFS er medlem av UEFS som er Det Europeiske Futsalforbundet som er affiliert med AMF –  Det Internasjonale Futsalforbundet.)

 

Er det en person forbundet med kameratfotballen som du har spesielt respekt for?

Det er ingen i den grad jeg har spesielt respekt for. Vi spiller vårt spill uansett, så får andre komme med det de kommer med.

 

Hvilke lag har vist seg å være spesielt farlige i den pågående sesongen?

Torg 77, Street Fighters, Hundra Procent Futsal, Wannabe og Energie Oslo er vel lag som man må regne med i et sluttspill. Torg 77 har vi enda ikke klart å slå, så vi er veldig sugne på det.

 

Om du kunne overtatt en spiller fra et annet lag i Indoor Oslo – hvem ville du ha valgt?

Da må jeg gå for min gode venn hos Torg 77, Esben Rashid. En meget god individualist offensivt, men også en spiller som tenker på laget i sin helhet. Har hatt mange fighter mot ham.

 

Om du var landslagstrener for IFS: Hvilke 3 spillere (utenom deg selv evt.) ville du ment var aktuelle for laget?

Vet egentlig veldig lite om enkeltspillere, men Esben som jeg nevnte over, er vel et navn som må med.

 

Hvordan planlegger laget ditt å avslutte sesongen? Noen spesielle strategier dere har på lur for å oppnå målet?

Vi har dessverre ikke anledning til å stille nå til helgen (3-5 februar), men håper å komme sterkt tilbake til den siste turnering i mars, og forhåpentligvis få gode resultater der. Vi har ingen strategier sånn sett. Vi deltar for å komme lengst mulig, men samtidig oppholde et godt trøndersamhold.

 

Please follow and like us:
error
Annonse: