INDOOR-PROFILEN: IFS-Kari!

Annonse: Kari-Annette Arnestad Olsen jobber som frivillig for sporten, er med på reiser og viser glitrende entusiasme i turneringer.  Hva er det ved futsal som tiltrekker seg en sykepleier som ellers ikke liker seg på parketten? Du stiller frivillig opp […]
Annonse:

Kari-Annette Arnestad Olsen jobber som frivillig for sporten, er med på reiser og viser glitrende entusiasme i turneringer. 

Hva er det ved futsal som tiltrekker seg en sykepleier som ellers ikke liker seg på parketten?

Du stiller frivillig opp for IFS og gjør en strålende jobb for sporten. Hva er motivasjonen bak innsatsen din?

– Det er imponerende å se innsatsviljen og engasjementet til spillere og ledere, og samtidig se at spillerne har det gøy. Og så er det jo heller ikke dumt å se en hel haug med mannfolk som springer rundt ute på banen!

 

Hvordan vil du beskrive futsal til en person som aldri har deltatt på en turnering?

– Engasjerte og lekende mennesker som har det gøy med vennner, jobber hardt for å vinne, men koser seg uansett resultat.

 

Har du noen artige minner eller episoder som er verdt å trekke frem?

– Mye artig, vanskelig å trekke fram noe. Turen til Belgia var veldig gøy. Første minnet derfra er spagetti…, som det ble veldig mye av . Ellers var det fantastisk moro da Norge ledet over Belgia, jeg heia som bare det og pulsen var superhøy! Veldig gøy å være på parketten sammen med spillerne, fikk en «inside»-feeling» i kampene.

Ellers har jeg mange gode minner fra NM, både i 2010 og 2011. Et ikke fullt så artig minne er da jeg slo så hardt til en ispose at den eksploderte og vann fløy ut over hele banen så kampen ble utsatt i flere minutter… Ikke så moro når jeg vet at Kurt (Hartvedt, leder IFS – red.anm.) er veldig nøye på å holde tiden 😉


I tillegg til fokus på å holde tidsplanen – hvilke ledelsesfilosofi har blant andre Kurt Hartvedt og Maria Hanstveit  i IFS-administrasjonen, slik du ser det?

– Kurt og Maria gjør alt for sporten. Innimellom jobber de døgnet rundt, de går veldig langt for å gjøre spillerne til lags. Jeg synes de sprer glede og positivitet, og bruker sine gode egenskaper som gjenspeiles i sporten.

 

Du er utdannet sykepleier og vil være IFS sitt medisinske personale under UEFS Futsal-EM. Hvordan ser du på det å ha en slik rolle?

– Å ha rolle som medisinsk personale tror jeg blir lærerikt, spennende og utfordrende. Håper selvfølgelig ikke at noen blir skadet, men står klar med ispose, varmekrem, støttebandasje og sportstape om det skjer noe – og kan selvfølgelig HLR.  Det gøyeste for min del er nok når det skjer noe action sånn sykepleier-messig 🙂

 

IFS har besørget et massasjekurs som du skal kunne dra nytte av under Futsal-EM i Hvite-Russland i mai. Hvordan ser du på den kommende turen med futsal-landslaget?

– Jeg har tatt ett kurs innen massasje og skal ta det neste nå i april. Der håper jeg å få lære mye om idrettsmassasje. Ellers ser jeg frem til spennende kamper – jeg blir veldig engasjert da! Jeg gleder meg stort, og (prøver meg på Google translator): ??????? ? ???????? ????????? !  Forhåpentligvis betyr det: Lykke til i Hviterussland, gutter!

 

Det høres ut som futsal-spillerne er heldige som har deg parat på sidelinjen – klar til unnsetning! Til sist; hvordan er du selv på parketten?

De eneste gangene jeg er på parketten er når jeg kommer springende med isposer, støttebandasjer e.l. Tror det er like greit at det ikke blir mer enn det.

IFS ønsker å takke sporty Kari for det verdifulle arbeidet hun gjør for sporten med sin herlige iver og ekte glød!

Please follow and like us:
error
Annonse:
Tags: