KSI Futsal skal avslutte med stil!

Annonse: Kristiansand Indoor: Lagleder for KSI Futsal Marius Grønvold  planlegger å avslutte sesongen med stil. Men strategien sin vil han ikke røpe.  Hvordan utløp finalen seg i sist turnering hvor dere vant? – Det var en jevn kamp, helt til midtveis […]
Annonse:

Kristiansand Indoor: Lagleder for KSI Futsal Marius Grønvold  planlegger å avslutte sesongen med stil. Men strategien sin vil han ikke røpe. 

Hvordan utløp finalen seg i sist turnering hvor dere vant?

Marius Grønvold

– Det var en jevn kamp, helt til midtveis i 2.omgang. Begge lag er normalt godt organisert bakover og ved pause stod det 0-0, etter en sjansefattig omgang med lavt tempo. Kampen tok seg kraftig opp etter pause og Kolo fikk det første målet. KSI lot seg ikke stresse og utlignet etter at undertegnede klinket ballen i krysset på et frispark. Ola Saastad var hissig på grøten og satte spikeren i kista med sine to scoringer. Til slutt ble det 4-2.

 

Hvilke spillere på motstanderlaget var dere på vakt mot i en slik kamp?

– N’kolokolo har flere klassespillere som er omtrent like farlige, så vi var på vakt hele tiden. En av dem, Lasse Schmidt, trener med oss to ganger i uken. Han skulle vi gjerne ha «kjøpt» 🙂

 

Hvordan var turneringen i sin helhet? Noen kamper, lag eller spillere du vil trekke frem?

– Jeg vil trekke fram Reevo feet of Norway, som blåste ekstra liv i arrangementet med hele 3 lag og masse publikum.

 

Velkjente Teddy Moen (tv.) og Andy McKnight fra Revo Coaching guider spillerne på Revo Feet of Norway på en eksellent måte Foto: Just IL

Hva er toppen sålangt på IFS-parketten?

Høydepunktet for vår del var kanskje semifinalen mot Gullungene i november, som vi vant på golden goal. Det var godt å få jekka ned laget som kanskje har det høyeste toppnivået i avdelingen, pluss at det var en meget spennende kamp.

 

Hvordan synes du laget ditt har klart seg de siste månedene?

– Med tanke på at vi manglet keeper og et par andre nøkkelspillere, var det sterkt å vinne cupen sist. Ellers har prestasjonene variert.

 

Hvordan planlegger laget ditt å avslutte sesongen? Har dere en strategi klar?

– Vi planlegger å avslutte med stil, så klart. Målet er som vanlig å vinne maratontabellen. Strategien vår er konfidensiell informasjon!

Please follow and like us:
error
Annonse: