Sjekk juryen i lagnavnkonkurransen!

Annonse: IFS har hatt tusenvis av kameratlag siden oppstarten i 1998 – Hvem har det beste lagnavnet fra 2011? Juryen venter på din stemme! Juryen, oppnevnt av IFS, vil kåre beste lagnavn fra påmeldte lag denne sesongen etter at deltakere og […]
Annonse:

IFS har hatt tusenvis av kameratlag siden oppstarten i 1998 – Hvem har det beste lagnavnet fra 2011? Juryen venter på din stemme!

Juryen, oppnevnt av IFS, vil kåre beste lagnavn fra påmeldte lag denne sesongen etter at deltakere og besøkende har stemt frem rundt 15 lagnavn. Vi regner med å ha en vinner klar  i slutten av mars.

Vinnerlaget vinner gratis hummel-draktsett til en verdi av 7000,- (sponset av Norgesautomaten) og to gratis turneringer i IFS Norge.

Foto av Lars Vaular på topp-bildet: Andrew Amorim. Foto av Kristian Valen på topp-bildet: Per Heimly

JURYEN

 

Juryformann:

 

Oddbjørn Hvidevold Moe

Moe er manus-/tekstforfatter og har tett samarbeid med store produksjonsselskaper som Monster og Nordisk Film. Han har vært manusansvarlig for programmer som eksempelvis Skal vi Danse, Sommertid, Norske Talenter og X-Faktor. Moe er også rådgiver til IFS.

 

 

 

Jurymedlemmer:

 

Foto: Per Heimly

Kristian Valen

En av Norges mest populære entertainere. Hans TV-serier har hatt rekordhøye seertall og mer enn 500.000 har sett hans tre sceneproduksjoner. Høyaktuell i disse tider med Valens Rikskringkasting.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Michael Angeles

Lars Vaular

Lars Vaular lager norskspråklig rapmusikk, og har gitt ut fire soloalbum på eget selskap siden 2007. Han platedebuterte i 2003 som en del av hip-hopgruppen Freakshow, på tolvtommeren “Come on / Hva skjer”, og skrev inntill nylig de fleste presseskrivene sine om seg selv i tredjeperson. “D’e Glede” ble nominert til Spellemann for “Årets hip-hop” i 2009. “Helt om natten, helt om dagen” vant Spellemann for “Årets hip-hop plate” i 2010. Lars Vaular mottok Norsk Målungdoms Dialektpris i 2010, og Norsk Tekstforfatterfonds Lysglimtpris i 2011.

 

 

 

 

 

 

Foto: hif.se

Erlend Hanstveit, Helsingborgs IF, tidl. SK Brann, KAA Gent

Erlend Hanstveit ble regnet som et av Norges største fotballtalenter da han debuterte i eliteserien for Brann som 17-åring i 1998. Da hadde allerede Manchester United-manager Sir Alex Ferguson på egen hånd vært i kontakt med Hanstveit for å få ham til å skrive under for den engelske storklubben. Hanstveit har spilt på alle aldersbestemte landslag, og har 5 kamper registrert for A-landslaget. Kilde: Wikipedia

 

 

 

 

 

 

 

Foto: hif.se

Thomas Braathen Sørum, Helsingborgs IF, tidl. Strømsgodet, Manglerud Star, Haugesund

Thomas Sørum er en norsk fotballspiller fra Lier. Han er spiss og spiller for Helsingborgs IF. Han kom dit i 2011-sesongen fra Haugesund. Før det kom han fra Strømsgodset, der han spilte siden 2001, kun avbrutt av et låneopphold i Manglerud Star.  I 2009 ble han toppscorer i Adeccoligaen med 24 mål. Sørum har to U-landskamper for Norge og ble hentet nylig inn i A-landslagstroppen. Kilde: Wikipedia

 

 

 

 

 

 

 

Foto: lsk.no

Petter Vaagan Moen, Lillestrøm, tidl. Ham-Kam, Brann, Queens Park Rangers

Etter å ha spilt 15 år i Ham-Kam gikk Petter Vaagan Moen til Brann etter 2005-sesongen. Overgangen, som kostet 10 millioner kroner, var en av de dyreste i norsk fotball noensinne. Han spiller vanligvis venstreving, og har over 40 kamper for aldersbestemte landslag. Høsten 2005 var han kaptein på U21-landslaget. Kilde: Wikipedia

 

 

 

 

 

 

 

Jonas Edvardsen, kaptein på IFS sitt futsallandslag

Jonas Edvardsen er kaptein på landslaget og skal lede landslagsgutta på parketten under Futsal-EM i Hvite-Russland i regi av Det Europeiske Futsalforbundet (UEFS). Edvardsen har blitt karakterisert av landslagslederne Eirik Mella og Magnus Larsen som «en naturlig ledertype; flink til å kommunisere og dirigere medspillerne på banen.» Under privatkampene mot Belgia i april 2011 beskrev den belgiske landslagstreneren, Heremans Yves, Edvardsen som Norges viktige våpen.

 

 

 

 

 

Foto: Vaulen Beachboys

Magnar Birkeland, veteran-futsalspiller i IFS / musiker

Magnar Birkeland er en musiker, komponist, arrangør og produsent fra Sauda. Han er mest kjent som keyboardist for Kristian Valen gjennom mange år.  Kilde: Wikipedia. I et hektisk bransjeliv har Birkeland allikevel fått spilt i IFS-turneringene siden 2000-tallet for kameratlag som blant andre Fallom, 1-2-3 og Kongemenn. Ble kåret til årets spiller i avd. Stavanger i 2010. Birkeland har i sin ungdom spilt for aldersbestemte landslag, Bryne og Viking og hatt en rekke trenerverv.

 

 

 

 

 

 

Bjørn Grene, Norgesautomaten

Daglig leder for Norgesautomaten,  IFS sin generalpartner.

 

 

 

 

 

 

 

Jørgen Fjeldstad, Hummel Norge

Markedsansvarlig i hummel-systemet. Hummel er nasjonal partner til IFS.

 

 

 

 

Stem på ditt favoritt-navn her!

Please follow and like us:
error
Annonse: