UEFS Futsal-EM 2012: Russland er som ventet gullfavoritt!

Annonse: Russland har vært suveren i europeisk futsal i regi av UEFS i flere år – Ingen blir overrasket over gull igjen! Andre UEFS-forbund som IFS har vært i kontakt med betrakter hovedsaklig Russland som favoritt til å vinne enda […]
Annonse:

Russland har vært suveren i europeisk futsal i regi av UEFS i flere år – Ingen blir overrasket over gull igjen!
Andre UEFS-forbund som IFS har vært i kontakt med betrakter hovedsaklig Russland som favoritt til å vinne enda et EM-gull.

– Jeg har sett flere kamper av både russisk landslag og klubber i løpet av de 10 årene jeg har vært med å organisere futsal innunder UEFS og AMF. De russiske futsalspillerne har alltid imponert meg med deres unike mentale ro gjennom alle spillfasene, uansett resultat underveis i kampene. De viser også en fascinerende samstemthet på parketten, sier IFS-leder Kurt Hartvedt.

Se video fra AMF Futsal-VM 2011 mellom Paraguay og Russland (semifinale):

Part 1

Part 2

Bildet øverst: Russland på gulltronen etter UEFS Futsal-EM 2010 i Kaliningrad.

Please follow and like us:
error
Annonse: