Futsalkunsteren Thierry Danon Djedje innkalt til EM-troppen!

Annonse: Futsalartisten Vilhem Pepa erstattes av en annen artist! Vilhem Pepa måtte dessverre melde forfall torsdag kveld. Pepa blir erstattet av Thierry Danon Djedje som var tatt ut i bruttotroppen. Djedje, en av de store futsalmagikerne i norsk futsal, har […]
Annonse:

Futsalartisten Vilhem Pepa erstattes av en annen artist!
Vilhem Pepa måtte dessverre melde forfall torsdag kveld. Pepa blir erstattet av Thierry Danon Djedje som var tatt ut i

Thierry Danon Djedje fra IFS Futsal-EM 2010.

bruttotroppen. Djedje, en av de store futsalmagikerne i norsk futsal, har lang fartstid i futsal i regi av IFS, og har stor internasjonal erfaring fra AMF Futal-VM i Paraguay 2003, UEFS Futsal-EM i Hvite-Russland 2004 og i UEFS Futsal-EM i Catalonia i 2006.

 

 

 

Se video med Djedje fra Paraguay-VM 2003:

Bildet øverst: Thierry Danon Djedje i aksjon under IFS sin TV-sendte Futsal Elite-serie (2004-2007). Eliteserien fra Oslo ble sendt på SportN (se video under av Thierry) Foto: Video: SportN/TV-Media Produksjon

 

Thierry (nr. 6) deltok på historiens første norske landslag i futsal. Her er IFS Norge Futsal før kamp mot Argentina i AMF Futsal-VM 2003 i Paraguay

Please follow and like us:
error
Annonse: