Ales Storc til futsal.no: Kan bli veldig jevnt i kveld mellom Norge og Tsjekkia!

Annonse: Futsalveteranen Ales Storc, som i sin tid var en blendende, intelligent futsalspiller, er nå landslagstreneren til det tsjekkiske futsalforbundet. – Jeg husker godt Norge særlig fra VM i Parguay 2003 og EM i 2004, sier Ales Storc til www.futsal.no. – Spesielt Henrik […]
Annonse:

Futsalveteranen Ales Storc, som i sin tid var en blendende, intelligent futsalspiller, er nå landslagstreneren til det tsjekkiske futsalforbundet.

Ales Storc som futsalspiller (Photo courtesy: Jan Tauber - Futsal)

– Jeg husker godt Norge særlig fra VM i Parguay 2003 og EM i 2004, sier Ales Storc til www.futsal.no. – Spesielt Henrik Arnesen (tidl. landslagskaptein – red.anm) og Thierry Djedje imponerte i 2004. Det er veldig gøy å se Thierry fremdeles være med og holde så sterkt nivå. Han er en vanskelig spillertype å forsvare seg mot.

Storc så alle kampene i går, og særlig Belgia imponerte mot Slovakia, til tross for at laget ser ut til å mangle noen av toppspillerne sine (Belgia fikk to skadeforfall like oppunder mesterskapet -red.anm). Russland var ikke så sterke som normalt, sier Storc, men han regner med at det russiske maskineriet blir bedre for hver kamp.

– Jeg tror at Russland, Belgia og Hviterussland vil være blant Topp 4, og jeg håper selvfølgelig at vi også er der; det er ihvertfall målet for meg som trener.

Hva synes du om Norge i går mot Hviterussland?

– Thierry, Sindre Sjøbakk og kaptein Jannik Weum viste gode takter, slik jeg så det. I andre omgang var Norge svært gode, og keeper Bobo Marjanovic storspilte med svært gode redninger og overblikk. Jeg tror at det kan jevnt mellom Norge ogTsjekkia i kveld hvis landslagstrenerne til Norge opprettholder den strukturen de fikk til i andre omgang i går.

Please follow and like us:
error
Annonse: