Kampfakta og uttalelser fra spillere

Annonse: Norge tapte 6-2 mot Tsjekkia, og må sette sin lit til at Belgia gjør jobben sin mot Latvia! UEFS Futsal-EM 2012, Belarus Norge – Tsjekkia 2-6 (1-3) Mål. 0-1 (9.), Øyvind Olsen 1-1 (10.), 1-2 (11.), 1-3 (16.), 1-4 […]
Annonse:

Norge tapte 6-2 mot Tsjekkia, og må sette sin lit til at Belgia gjør jobben sin mot Latvia!

UEFS Futsal-EM 2012, Belarus

Norge – Tsjekkia 2-6 (1-3)

Mål. 0-1 (9.), Øyvind Olsen 1-1 (10.), 1-2 (11.), 1-3 (16.), 1-4 (26.), 1-5 (30.), Sindre Sjøbakk, strf. 2-5 (31.), 2-6 (34.)
Norges lag: Marius Ahlsen, Einar Arnesen, Christian Ersland, Thierry Danon Djedje, Knut Grønna, Magnus Larsen, Bobo Marjanovic, Eirik Mella, Øyvind Olsen, Sindre Sjøbakk, Jannik Weum

Uttalelser:

Øyvind Olsen: – Det første jeg tenkte når jeg så ballen gå innvar at jeg var sliten og måtte bytte, smiler Øyvind, ogfortsetter: – Men det var helt utrolig gøy å se ballen gå forbi Tsjekkias keeper! Før kampen tenkte jegat vi måtte bygge videre på den gode andreomgangen mot Hviterussland i går. Nå etter kampen, føler jegat resultatet lyver litt, for jeg føler at vi varpå høyde med Tsjekkia. Men de er svært rutinerte i futsalsporten, så da går det ofte veienfor slike lag. Hvis vi går videre så har vi flere steg å gå på til tross for at vi er nye for hverandre i troppen.

Sindre Sjøbakk: – Vi viste bra laginnsats først og fremst! Det kokte litt på slutten. Men vi greier å dra oss i land med et noenlunde respektabelt resultat mot en god motstander. Vi begynner å kjenne hverandre, så dette lover bra for en eventuell fortsettelse.

Eirik Mella: – Fornøyd med prestasjonene spesielt med tanke på hvor nye vi er sammen. I dag blir straffet knallhardt på veldig få små feil. Hvis vi går videre så burde dette bli bra, for guttene begynner å kjenne hverandre. Humøret er bra, og vi ser positivt på fortsettelsen.Vi har havnet i den tøffeste gruppenutentvil, og hadde vi gått videre så hadde det vært utrolig gøy!

 

Please follow and like us:
error
Annonse: