Live-update Norge-Tsjekkia

Annonse:

Norge tapte mot Tsjekkia, begge omgangene scorte Tsjekkia 3 og Norge 1, stillingen endte da 6 – 2 til Tsjekkia.

 

Da er vi snart i gang i Victoria Sport Complex i Brest. Uhyggelig nok har myndighetene i Brest ikke tillatt det hviterussiske forbundet til å kunne spille nasjonalsanger til de besøkende landene. De fikk heller ikke henge opp flaggene til andre nasjoner. Det har vi blitt fortalt av flere andre forbund og tolker, men vi håper på andre årsaker, selv om vi ikke kommer på noen. Heldigvis ble ihvertfall navnene på spillerne lest opp fra speaker:)

Igjen minner undertegnede leserne om at det i futsal går veldig kjapt i svingene, og når man skal følge med og samtidig skrive på data håper jeg dere kan bære over med meg når det gjelder eventuelle skrivefeil/rare setninger!:)

 

Av: Maria Hanstveit

 

 

0:20 Tsjekkia presser høyt, får nesten avsluttet, men Bobo slenger seg foran tsjekkisk spiller.

00:38 Einar Arnesen blir felt stygt, frispark til Norge på midtre halvdel av tsjekkiske banehalvdel

1:00 Einar Arnesen kjører på langs flanken, innkast til Norge.

Rolig stemning i begge troppene.

2. Weum blir avblåst for passivt spill

3. Frispark tilNorge, Marius Ahlsen hektet! 2 akkumulerte til Norge.

Thierry tar frisparket. Knallhardt skudd like over tverrliggeren!

3:30 Ahlsen avverger farlig skudd

Jevn match foreløpig

4: 43 Thierry avanserer langs venstreflanken på Tsjekkia sin side, får nesten avsluttet.

Mella og Ahlsen ut, Arnesen og Weum innpå

6 Arnesen får så vidt headet ballen over tsjekkisk spiller i Norge sitt keeperfelt – hjørnekast. Tsjekkisk spiller avslutter like over tverrliggeren.

Fremdeles jevnt, men muligens et bitte lite overtak til Tsjekkia?

06:44 – tsjekkia i angrep, men weum er stødig på plassen sin og får ballen ut til corner som tsjekkierne roter bort.

07:15 – tsjekkia har ballen og dribler rundt, prøver å få ballen inn i feltet. Ersland får foten på ballen og den går til keeper Marjanovic.

07:43 – ersland ut, så ut til å bli litt ufokusert.

08:17 – djedje, olsen, ahlsen og mella presser, olsen misser dessverre .

08:42 – avslutning på mål av Ahlsen! Nesten!

09:26 – hviterusserne får sentre fritt foran mål – bra redning av Marjanovic.

09:35 – 1 – 0. Forsvaret roter det til, en tsjekker setter ballen i mål.

10:00 – pasning fra Olsen til Ahlsen som Ahlsen avslutter. Hjørnespark til Norge. Mella i duell, men ballen går ut til kast.

10:15 – bra spill mellom olsen og ahlsen, pasningen fra ahlsen blir for vanskelig for djedje å ta.

10:45 – MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!! 1 – 1! Nydelig spill av olsen og djedje, Olsen setter ballen i mål! Stor stemning på den norske benken nå!

11:05 – weum, arnesen, sjøbakk og ersland inn.

11:15 – 2 – 1 til Tjekkia. En hvitkledd har ballen og setter den overraskende i mål bak 3 nordmenn.

12:19 – tsjekkia presser og kommer til skudd, weum får hodet på ballen og stusser den ut forbi linjen.

13:00 – tsjekkia har ballen mesteparten av tiden, kommer inn på venstresiden og sentrer inn i 6.meteren, men heldigvis er det ingen tsjekkere foran mål.

13:30 – høyt press av norge. Men tsjekkia tar over.

13:45 – nå er det weum, sjøbakk, olsen og ahlsen som kontrollerer ballen. Godt pasningsspill, men en tilsynelatende god pasning fra olsen havner litt for langt bak til at ahlsen rekker frem. Tsjekkia ijgne med ballen.

14:32 – kast til tsjekkia, en tsjekker får stå alene og skyter hardt mot mål. Ballen går i en annen spiller og marjanovic kan redde.

14:50 –sjøbakk lager frispark, akkumulerte frispark er nå 3 – 2 i disfavør for norge. Etter 5 akkumulerte frispark blir det 6.frisparket direktestraffe fra 9.meterfeltet.

15:47 – tsjekkia har ballen, men en spiller sentrer den utenfor sidelinjen. Kast til norge.

15:56 – kast fra olsen til Mella fremfor mål. Mella får dessverre ikke kontroll på ballen.

16:28 – djedje har ballen og dribler seg gjennom to tsjekkere. Den tredje tar over og de hvite kontrer.

16:35 – 3 – 1 til Tjekkia. Ikke alle nordmenn jobber tilbake og tsjekkerne er i overtall fremfor mål.

17:16 – tsjekkia har ballen, men ersland rydder opp. Norge på tsjekkia sin banehalvdel, hands fra en tsjekker gir oss frispark utenfor 9.meteren. Sjøbakk skal ta det.

17:41 – sjøbakk prøver på en enkel pasning inn mot mål, ser ut til at den skal gå gjennom, men en tsjekker får en lang tå på ballen.

18:11 – Tsjekkia somler i forsvaret og det blir blåst av for passivt spill.  Ersland mottar ballen feilvendt, klarer å snu seg men skyter dessverre et stykke over tverrliggeren.

18:30 – norge i godt spill nå. Mella viser dribleferdigheter og får ballen videre til sjøbakk, sjøbakk blir for rask med en god pasning fremfor mål for ingen nordmenn følger med opp.

19:09 – tsjekkia i et rolig angrep, marjanovic rydder opp.

19:15 – ersland på full fart mot det tsjekkiske målet, prøver seg på en futsal-tipp, men tjekkia overtar ballen.

19:32 – tsjekkia plasserer seg for frispark på venstresiden utenfor 9.meter. Pasningen går til en annen tsjekker i innøvd frispark, finter ut norge med taktikken, men Bobo Marjanovic redder mesterlig!

Norge foreløpig farlig nært å bli slått ut av EM, hvis ikke Latvia taper mot Belgia i morgen, og stillingen ikke endrer seg i favør av Norge. Mer om dette i egen nyhetssak senere.

 

——————————————————-

2.omgang:

22:35 – ersland, sjøbakk, arnesen og weum på banen. Larsen i mål.

22;51 – norge presser tsjekkia høyt. tjekkia blir avblåst for passivt spill.

23:19 – tsjekkia overtar ballen og stormer mot mål. Ballen utenfor larsen sitt mål.

23:45 – tsjekkia har ballen og weum er i duell med en tsjekker. Dommeren blåser og nordmennene ser ut som noen spørsmålstegn. Frispark til tsjekkia på ca. 11 meter. Tsjekkeren dundrer ballen over på motsatt side og ballen går ut på hjørnet.

24:15 – bra pasning fra larsen til ersland som sender ballen videre til sjøbakk. Sjøbakk får vendt seg, men en tsjekker bruker feige triks og feller sjøbakk når han ser at han sikter seg mot mål.

24:21 – frisparket blir tatt av sjøbakk, han sentrer til arnesen som skyter på mål. Tsjekkerne redder. Bra trykk i Norge nå.

25:00 – weum snapper ballen på egen halvdel foran en tsjekker. Kommer seg helt frem til mål, men ballen går like utenfor! Bra!

25:45 – sjøbakk dribler, men ballen går ut til kast som han selv tar. Sentrer til larsen som får ballen i spill igjen. En tsjekker blir skadet på midten, dommer blåser av og det blir dropp av ballen. Øyvind Olsen sentrer til Tsjekkia.

26:32 – 4 – 1 til Tsjekkia. Skudd fra midten av norsk banehalvdel passerer litt for enkelt forbi hele det norske forsvaret og målmann.

26:59 – enorm glipp i det norske forsvaret. 100 % sjanse for Tsjekkia som heldigvis skyter utenfor høyre vinkel.

27:09 – frispark til norge. Djedje skyter, men ballen går i enmannsmuren til Tsjekkia. Larsen ender opp med ballen, kaster litt forkjært og en Tsjekker kommer til skudd. Igjen skyter heldigvis tsjekkeren over tverrligger.

27:55 – høyt tempo på banen. Tsjekkia sentrer frem og tilbake, men mella og ahlsen rydder opp. Godt samspill mellom Ahlsen og Djedje. Djedje skyter fra Tsjekkisk midtbane, men det blir dessverre ikke mål.

28:42 – tsjekkia har ballen, men Ersland snapper den fra de. Godt spill av Ersland, Olsen, Sjøbakk og Mella nå. Tsjekkia overtar og Olsen feller en spiller. Frispark til Tsjekkia like forbi midtbanen, inn på norsk halvdel.

29:04 – Tsjekkia skyter, men Larsen får hånden på ballen og den forsvinner ut til hjørnekast. Dommer avslører skitne knep fra en tsjekkist spiller som får tildelt gult kort av dommer Alex Astrogas fra Catalonia.

29:20 – bra sjanse til norge. Godt spill av laget, Arnesen skyter utenfor.

29:50 – Weum, Sjøbakk, Ersland og Arnesen styrer kampen. Nydelig pasning fra Weum til Ersland, men det Tsjekkiske forsvaret presser bra og får innkast.

30:50 – tsjekkia i angrep, ballen går utenfor.

30:57 -5 – 1. Enorm feil i det norske forsvaret. Tjekkia har plutselig to spillere aleine fremfor mål. Ballen går i stang før den går i mål.

31:48 – igjen godt spill av norge. Olsen og Ahlsen har kommet inn for Ersland og Arnesen. Norsk frispark taes av Ahlsen, keeper klarer ikke holde fast det harde skuddet, Olsen snapper ballen og blir hektet. Straffe til norge!

31:59 – Sindre sjøbakk skal ta straffesparket. De andre spillerne er klare på ev. retur.

– Tiden står stille. Det blåses i fløyten av dommerne på bordet og det diskuteres ivrig blant dommerne. Smånervøs stemning blant oss nordmenn.

– Sjøbakk gjør seg klar til å skyte fra 6.meter….. MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLLLL!!!!!! Sjøbakk skyter elegant og avbalansert i mål til høyre for keeper. Akkurat slik Sjøbakk er som spiller på parketten.

31:60 – 5 – 2!!! Da minker målforskjellen, og ting ser lysere ut for Norge.

32:30 – Tsjekkerne kommer over på norsk banehalvdel, men det norske forsvaret er sterkt og Tsjekkerne slurver.

33:45 – høy ball fra Larsen til Ahlsen på motsatt side, men ballen går for høyt. Tsjekkia overtar ballen, men roter den heldigvis bort, og Norge har igjen kontrollen . Djedje avanserer på venstreflanken, men ballen forsvinner ut på hjørnestreken.

34:53 – 6 – 2. En dårlig pasning fra nordmennene gir Tsjekkia ballen. Tsjekkerne sentrer litt før en annen nordmann feilplasserer seg og ballen går i mål bak Larsen.

35:18 – Timeout.

35:55 – Ersland, Arnesen, Djedje og Mella på banen. Tsjekkerne skyter i høyre stolpe.

36:30 – bra ball fra Larsen via Ersland, videre til Weum som har kommet inn. Weum blir stoppet på mållinjen.

36:45 – norge har mest kontroll på ballen, djedje feller en spiller og vi nærmer oss stygt 9.meterstraffe. 4 – 3 i akkumulerte frispark nå i favør av Tsjekkia.

37:29 – Djedje somler med innkast, dommer blåser for passivt spill. Tsjekkia får kastet, men kaster heldigvis feil og kastet blir igjen Djedje sitt.

38:10 – Tsjekkia har kontrollen, ballen går hurtig frem og tilbake blant spillerne og de angriper. Ballen går like utenfor høyre stolpe.

38:48 – angrep av norge. Olsen header ballen like utenfor! Tsjekkia kontrer, men Larsen redder i mål.

39:13 – angrep av tsjekkia, weum feller en Tsjekker og det blir frispark utenfor 9.meter. Ersland stopper angrepet og ballen går til kast.

39:16 – Nydelig samspill mellom Olsen og Sjøbakk! Sjøbakk sin pasning går like utenfor motsatt stang.

40:00 – kampen er ferdig. Tsjekkia vinner 6 – 2, og for at Norge skal være videre må Belgia nå slå Latvia 2 – 0. Innsatsen til Norge er det ingenting å si på, men som i kampn i går blir det personlige feil som avgjør kampen, dessverre.

Vi setter vår lit til norgesvennene Belgia i morgen, og jeg takker for meg her i fra Victoria Sport-komplex.

To be continued……..:)

 

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
error
Annonse: