Thierry Danon Djedje med 14 mål totalt for Norge Futsal

Annonse: Thierry Danon Djedje har vært innom landslaget siden 2003! 14 mål har Djedje puttet for Norge Futsal, helt siden oppvisningskampen mot trønderlaget Team Fivert under IFS Futsal-NM 2003 i Bergen. I Norge Futsals første kamp i årets Futsal-EM i […]
Annonse:

Thierry Danon Djedje har vært innom landslaget siden 2003!

Trening Norge Futsal: Thierry (t.h.) sammen med assistent Christer Eidsaa

14 mål har Djedje puttet for Norge Futsal, helt siden oppvisningskampen mot trønderlaget Team Fivert under IFS Futsal-NM 2003 i Bergen. I Norge Futsals første kamp i årets Futsal-EM i Hviterussland viste han at målteften fremdeles er til stede. Med et elegant rykk på høyreflanken og deretter et kontant futsalskudd rett i notene bak Hviterusslands keeper, sørget Djedje for at Norge fikk ett mål mot Hviterussland.

Thierry Danon Djedje kommenterer kampenmot Hviterussland, mandag: – Hviterussland var best i første omgang, mens vi var best i andre. Vi er blitt fort kjente med hverandre i landslagstroppen, og er godt rustet for morgendagens kamp mot Tsjekkia!

– Thierry er morsom bådepå og utenfor banen. Sosialt er han artig og glad, på parketten viser han underholdende innslag, uttaler landslagsleder Magnus Larsen. – I dagens kamp mot Hviterussland imponerte han med triks som faktisk gjorde at hviterussiske tilhengere kom inn i Norges garderobe etter kampen og applauderte ham. Også under kampen fikk han applaus for artisteriet sitt.

Relaterte saker:

Landslagsstatistikk 2003-2012

Please follow and like us:
error
Annonse: