Pierre Goyvarts: – Jeg tror vi sender Norge videre til kvartfinalen!

Annonse: Pierre Goyvarts, president for det Belgiske Futsalforbundet og primær vise-president for UEFS, har troen på eget lag! – Jeg tror ikke Norge skal bekymre seg over at Latvia vil være farlig mot Belgia. Vårt landslag er mye sterkere enn […]
Annonse:

Pierre Goyvarts, president for det Belgiske Futsalforbundet og primær vise-president for UEFS, har troen på eget lag!
– Jeg tror ikke Norge skal bekymre seg over at Latvia vil være farlig mot Belgia. Vårt landslag er mye sterkere enn Latvia, og jeg har troen på storseier mot Latvia.  Hvis Latvia vinner eller spiller uavgjort mot Belgia, vil det være intet annet enn sjokkerende.

Ales Storc, Tsjekkias landslagstrener er enig. – Jeg har sett både Belgia og Latvia i aksjon, Belgia er helt klart et mye sterkere futsallandslag enn Latvia.

Milan Semmler, president for det Tsjekkiske Futsalforbundet, samtykker: – Det er ingen tvil om at Norge er videre.

En relativt nervøs Kurt Hartvedt er mer passiv: – Jeg har opplevd  at underdoger før har vist seg som en verdig motstander mot et antatt bedre futsallag, så jeg tør ikke å være bastant på at Belgia vil beseire Latvia . Bare se på Norge sin landslagshistorie: Eksempelvis i AMF Futsal-VM 2003 lå Norge under 4-1 mot Canada som ble regnet som et bedre lag enn Norge. Vi vant kampen til slutt 7-5. I UEFS Futsal-EM 2004 møtte vi Belgia hvor ingen, absolutt ingen, levnet oss en sjanse. Vi vant kampen 4-3, og ledet faktisk 3-0 til pause. Akkurat nå ser vi Catalonia spille mot Russland, 7 minutter igjen, og katalanerne leder faktisk 2-1! I Futsal kan alt skje, men vi får håpe Belgia er på tå hev gjennom hele kampen.

Please follow and like us:
error
Annonse: