Støtteapparatet hyller Knut Grønna!

Annonse: Knut Grønna be skadet i landslagsdebuten sin, men ble en viktig brikke på benken. – Det var utrolig surt for Knut å bli skadet så tidlig i EM,  kommenterer Kari Arnestad Olsen i støtteapparatet til landslaget, og sier at […]
Annonse:

Knut Grønna be skadet i landslagsdebuten sin, men ble en viktig brikke på benken.

– Det var utrolig surt for Knut å bli skadet så tidlig i EM,  kommenterer Kari Arnestad Olsen i støtteapparatet til landslaget, og sier at han allikevel ble viktig for landslaget. – Knut satt med gipset fot på benken, og gav stadig oppmuntringer og god back-up til spillerne gjennom hele mesterskapet.  Han var også flink til å gi positive tilbakemeldinger til de enkelte spillerne som ble byttet ut.  Slik sett synes jeg Knut ble en viktig spiller i alle kampene fra benken, konkluderer Arnestad Olsen, og avslutter:  – Vi er veldig imponert over Knuts støtte og engasjement!

IFS takker Knut Grønna for innsatsen og hans sporty spirit, og ønsker han lykke til i rehabiliteringen!

Please follow and like us:
error
Annonse: