Trondheim: Regjerende maratonmester Tepa vant!

Annonse: Riad Drljevics futsalmannskap overbeviste i sesongens første turnering i Trondheim Indoor! Tepa Futsal toppet marataontabellen etter forrige sesong, og viser fortsatt at laget er seierssugne. Nykommerlaget Sjutusenåttehoinner fra Namsos imponerte ved komme helt til finalen, men måtte innse at […]
Annonse:

Riad Drljevics futsalmannskap overbeviste i sesongens første turnering i Trondheim Indoor!

Tepa Futsal toppet marataontabellen etter forrige sesong, og viser fortsatt at laget er seierssugne. Nykommerlaget Sjutusenåttehoinner fra Namsos imponerte ved komme helt til finalen, men måtte innse at Trondheims regjerende maratonmester foreløpig er i en annen futsalklasse. Tepa vant tilslutt hele 5-1 over Alexander Vinjes` namsosinger.

Mer info følger i ukene som kommer, blant annet intervjuer og resultater.

Please follow and like us:
error
Annonse: