Avdelingsleder Christine Hotvedt: Kameratfotball er inkluderende!

Annonse: Christine Hotvedt, med verdifull  bakgrunn fra organisasjonspsykologi, leder en hektisk Oslo-avdeling med sporty tøyler! Bildet: Christine i mørke klær sammen med kollega Kari Anette Olsen. To jenter med sporty guts som gjør en fantastisk innsats for futsalsporten til IFS. […]
Annonse:

Christine Hotvedt, med verdifull  bakgrunn fra organisasjonspsykologi, leder en hektisk Oslo-avdeling med sporty tøyler!

Bildet: Christine i mørke klær sammen med kollega Kari Anette Olsen. To jenter med sporty guts som gjør en fantastisk innsats for futsalsporten til IFS. Bildet er tatt fra fjorårets Futsal-NM.

 

Hei, Christine! Fortell kort om deg selv:

– Jeg kommer fra Tønsberg og er utdannet som organisasjonspsykolog. Dette er det fjedre året jeg er tilsluttet kameratfotballen, så jeg har sett mange turneringer utspille seg i Ekeberghallen.  Det er jeg som sitter og tar alle penga deres: )


Hva synes du er det beste med kameratfotball?

– Det beste med kameratfotball er at det er inkluderende. Hvis du har venner, så kan dere melde dere på uansett hvor mye eller lite dere har trent.  Her er det utfordringer som passer på alle nivåer og folk kan komme sammen med venner og få ut litt energi. 


IFS sin landslagsspiller Marius Ahlsen i dribleaction under IFS Futsal-NM 2010 i Oslo.

– Det må være når jeg kan bevitne overlegne driblinger i sluttspillet, når stemningen er på topp. Det er kult å se godt teamarbeid i praksis og vi har god oversikt når vi sitter oppe i tårnet.


Har noen tidligere deltakere imponert deg spesielt som du kan huske? I tilfelle hvorfor?    

– Ja, jeg blir imponert av noen hver gang, men jeg nevner ikke navn. I futsal går det fort. Jeg blir imponert av de som gir alt når det ikke går veien. Det kan snu spillet. 


Hvorfor er deltakerne i din by heldige som har deg til avdelingsleder?

– De er heldige fordi jeg alltid gjør mitt ytterste for å ordne med alt de trenger, og fordi jeg prøver å løse alle de små og store problemene som kan dukke opp  


Hvilke 3 ting synes du turneringsdeltakerne bør vite om deg?

– De bør vite at jeg er rettferdig. Jeg er interessert i at alle lagene skal føle at de er velkommen og ha en god opplevelse av turneringen.  Jeg kan nok være litt streng, men det er viktig at alle følger reglene for at vi skal få en god turnering. De bør også vite at hvis de har forslag til musikk er det bare å komme med bestillinger. Kanskje laget har en egen låt?

  

 

Hotvedt ber om respekt for dommeravgjørelser. Også i aktivitet i Det Europeiske Futsalforbundet kan det oppstå uenigheter mellom spiller og dommer. Bildet er fra MicroFutsal hvor Russlands Andrei Georgievskiey blir straffet av dommer.

Hvordan synes du helgens turneringsvinner bør feire seg selv? 

– Jeg synes selvfølgelig de bør feire vilt og tøylesløst. De har all grunn til å være fornøyd med seg selv. Blant så mange gode lag er det ikke lett å vinne. 


Hvordan synes du helgens bunnlag bør trøste seg selv? 

– De må tenke på det som en god treningserfaring og jobbe videre til neste turnering. Vi gleder oss selvfølgelig til å se dem komme igjen og ta revansje. 

 

Er det noe du har lyst til å si helt til slutt?

– Av og til kan det oppstå konflikter. Det er intensive kamper og følelsene kan bli veldig sterke i denne sporten. Det er jo ikke til å legge skjul på at det er gøyest å vinne og det er mye konkurranseinstinkt ute og går. Det jeg vil at alle deltakerne skal vite er at uansett hva som skjer må de forholde seg til dommeren når det kommer til avgjørelser ute på banen. Det er dommeren som er sjef på banen og vi lederne må også forholde oss til dommer når det gjelder situasjonene som oppstår i spillet.

Relaterte saker:

 

INDOOR-PROFILEN: IFS-Kari!

Møt IFS sine internasjonale dommerrepresentanter!

Morten Borg om inntrykket av sesongen så langt

Avdelingslederen i Kristiansand om sesongen så langt

 


Please follow and like us:
error
Annonse: