INDOOR-PROFILEN: Fredrik Andresen, Fish Futsal

Annonse: Møt Fredrik Andresen fra Fish Futsal som spiller i Trondheim Indoor! Navn: Fredrik Andresen (bildet) Bosted: Trondheim Fredrik Andresen er student på Politihøgskolen, og i IFS-sammenheng er han spiller og lagleder for Fish Futsal i avd. Trondheim. Hva er […]
Annonse:

Møt Fredrik Andresen fra Fish Futsal som spiller i Trondheim Indoor!

Navn: Fredrik Andresen (bildet)

Bosted: Trondheim

Fredrik Andresen er student på Politihøgskolen, og i IFS-sammenheng er han spiller og lagleder for Fish Futsal i avd. Trondheim.

Hva er målet i IFS Trondheim Indoor? – Målet vårt i IFS er å vinne maratontabellen i Trondheim Indoor, og jeg føler vi har gode muligheter til det. Vi ønsker å stabilisere oss i toppen i Trondheim, og å hevde oss i IFS Futsal-NM (kommende NM er 09.-11. november –  red. anm.). I Oslo stiller vi med godt lag, så vi håper å dra på en god opplevelse. Stiller vi med de beste spillerne hver gang skal målene være mulig, men så klart, det er mange gode lag med, sier Andresen som også ønsker å skryte av arrangørene: – Synes de som arrangerer IFS-turneringene gjør en veldig god jobb. Det er mange turneringer, og de klarer å få med mange lag de helgene det arrangeres. Det er gøy å være med; arrangørene bidrar til trivsel og god stemning i hallen.

 

Watch out for Einar Arnesen. Arnesen deltok i EM i Futsal for landslag i regi av Det Europeiske Futsalforbundet.

Hvilke spillere på laget ditt må en se opp for?
– Vi har mange gode spillere på laget, og vi er gode som lag, men Einar Arnesen, Bosman-spiller og landslagsspiller hos IFS, og Nichlas Midtsand ( strindheim ) er spillere som en må se opp for. Ekstremt hurtige begge to og de har vanvittig teknikk.

KLIKK HER FOR PÅMELDING TIL TRONDHEIM INDOOR 02.-04. NOVEMBER

Please follow and like us:
error
Annonse: