IFS Futsal-NM 2012: Beste spiller ble Ibba Laajab!

Annonse: Abdurahim «Ibba» Laajab på Torg 77 fintet seg mesterlig frem til finaleseier, og til bestemanstrofè og en Ipad 3! Ibba har spilt i flere år i IFS, og han ble blant annet nominert til IFS sin landslagstropp i 2009 på […]
Annonse:

Abdurahim «Ibba» Laajab på Torg 77 fintet seg mesterlig frem til finaleseier, og til bestemanstrofè og en Ipad 3!

Ibba har spilt i flere år i IFS, og han ble blant annet nominert til IFS sin landslagstropp i 2009 på bakgrunn av hans svært gode opptredener i Oslo Indoor med laget Blackout Futsal (lagkollega Christer Øverland ble også nominert). Slike nominasjoner gjør IFS for å fremheve spillere som utmerker seg i IFS Norge og som per dato er de mest aktuelle for Norge Futsal. Laajab har også figurert positivt på IFS sin spillertabell i fjorårets sesong i Oslo Indoor.

På eksempelvis Blackout Futsal viste han som nå nydelig teknikk i Oslo Indoor; se video fra 2008 med Blackout Futsal fra IFS Oslo Indoor (Ibba er nr. 8):

IFS gratulerer Torg 77`s Ibba Lajaab med trofèet for Beste spiller i IFS Futsal-NM 2012. Vi takker også vår generalpartner Norgesautomaten som gav Ibba en iPAD 3!

Please follow and like us:
error
Annonse: