Indoor-profilen: Eirik Johansen fra Bergen Indoor

Annonse: På bakgrunn av Johansens prestasjoner i forrige bergensturnering blir han betegnet som en futsalgigant av Morten Borg, avdelingslederen i Bergen Indoor. «Turneringens gigant er vel en passende beskrivelse på Eirik denne gangen. Han scoret 24 mål på 6 kamper […]
Annonse:

På bakgrunn av Johansens prestasjoner i forrige bergensturnering blir han betegnet som en futsalgigant av Morten Borg, avdelingslederen i Bergen Indoor.

«Turneringens gigant er vel en passende beskrivelse på Eirik denne gangen. Han scoret 24 mål på 6 kamper noe som må sies å være veldig imponerende, men for oss som så han i finalen var vitne til noen mål som viste virkelig hvilken klasse han holder. Gang på gang så vi Johansen ta ned baller på brystet under press, vende vekk forsvareren og banke ballen i mål med både venstre- og høyrefoten» skrev bergensleder Morten Borg i beskrivelsen av Eirik Johansen på Rundens lag-oversikten for litt siden.

Navn: Eirik Johansen, The West Wing

Alder: 30 år

Fotball- og kameratfotballbakgrunn: Spilte på Fana fra jeg var 6 til 18 år. Etter det har jeg bare spilt 5.-7.  divisjon på kompislag. Gav oss for 3 år siden, så bare innefotball og bedrift siden den gang. Er broren til Erlend Johansen (som også er på rundens lag, bildet nedenfor). Erlend har spilt på Brann, Vålerenga, Åsane og Løv-Ham. Så vi er en fotballfamilie 🙂

Foto hentet fra lov-ham.no Foto cred: Ole Kristian Olsen

 

Hva tenker du om å komme på rundens lag? – Kjekt det, men det viktigste er å vinne. Vi driter i finfotball og underholdning. Eneste som betyr noe er å score og vinne. Forrige gang eg vant løkkecupen (Bergen Indoor het tidligere Radio 1 Løkke-Cup) var mars/april 2000 så det var på tide 🙂 Var forøvrig med på en av de første løkkecupene som ble arrangert i Bergen, og det var i Buahallen på Tertnes våren 1999.

Kan du beskrive deg selv som futsalspiller? – God teknikk og skuddfot, vanskelig å ta ballen fra, jukser fryktelig mye defensiv!

Hva tror du om lagets muligheter i den kommende turneringen i helga? – Spørs om jeg får overtalt ene kollegaen min i Tryg Forsikring (Øyvind Olsen, landslagsspiller på IFS) til å bli med. Han var med sist, men skal på julebord på lørdag, så har egentlig sagt nei. Hvis han blir med, tror jeg vi vinner.

IFS-landslaget på treningsleir i Belgia (2011). Øyvind Olsen er i midten, mellom Arton Ademi (t.v) og Marius Ahlsen.

 

Vi er i gruppe med Bombibjørnene på søndag. De tapte finalen før der igjen. Vi slo de i semifinalen forrige cup. Alle på laget spiller i United-drakt. Jeg så bokstavelig talt rødt hele dagen før vi skulle møte de.

Kommer til å koke på søndag!

 

Please follow and like us:
error
Annonse: