Indoor-profilen: Erik Eikebrokk, IL Tempo

Annonse: IL Tempo fra Trondheim er i strålende humør – Les det humoristiske intervjuet med lagleder Eirik Eikebrokk! IL Tempo-gutta har deltatt i Trondheim siden IFS startet i trønderbyen på begynnelsen av 2000-tallet. Laget har deltatt under flere navn, men […]
Annonse:
IL Tempo fra Trondheim er i strålende humør – Les det humoristiske intervjuet med lagleder Eirik Eikebrokk!

IL Tempo-gutta har deltatt i Trondheim siden IFS startet i trønderbyen på begynnelsen av 2000-tallet.
Laget har deltatt under flere navn, men alltid med IL Tempo først i navnet. I kommende turnering heter laget IL Tempo Tabula Rasa.Vitsemakeren og laglederen Erik Eikebrokk har denne beskrivelsen av seg selv på laget egen hjemmeside:
«Har en fortid som prangende fattigmannsdandy med diadem, langt og uflidd hår og fargete sko. Uvisst om dette er for å dekke over manglende fotballkunstneriske attributter, har denne krabaten mange bravader å vise til innendørs. Blir lett sint og lar frustrasjonen gå ut over medspillere såvel som dommere. Tjuvtriks er det prefererte defensive våpen og fyrer offensivt av en rekke skremmeskudd i hytt og pine før kula sitter i nettet så tverra dirrer. Fortrekker å starte og avslutte kamper og unngår helst substituering underveis.»
Hei, Erik, hva er målsettingen for dere i kameratfotballen?
– Å drive propaganda for futsal som samlingspunkt for stor og liten, tynn og tykk, stygg og vakker.
Er det noen IFS-lag i avdelingen dere vil trekke frem som et godt eksempel på kameratlag?
– Nidaros Futsal! Aldri har så mange talentløse fotballspillere greide å få til så mye med så lite.
Har dere noen spesielle minner fra IFS-kameratfotballen dere vil nevne?
– Dobbelt-tuttisen på Runar Skippervik (Nidaros Futsal – red. anm) for et par år siden.
Kan du fortelle litt om spillerne på laget ditt?
– Vi har gått over bekker etter vann, vi har dratt til Newcastle med køl, vi har krysset den kinesiske mur på tvers og Ole Bruseth har tatt ferja til Rørvik. Vidar Jenssen har fortsatt ikke vært bortenfor Heimdal og Tor Martin Olsen kan bekle alle roller på parketten like dårlig, uten som keeper. Emil Hauge foretrekker kamper på 30 minutter og Morten Solem spiller kun gruppespill. Tor Haakon Bjørgum nekter å spille fordi han har fått forbud mot å lobbe, mens Ketil Thorsø mener Bjørgum roper ulv, ulv.
Noen lag dere virkelig ønsker å møte?
– Vi håpet å møte Nidaros Futsal, men syke rykter sier de har angst for å møte oss (se over for årsak). Til og med i treningskamp. Selv om de får spille 11 mot 10. Vi spiller aldri for moro skyld.
Hvordan regner dere med at det vil gå for laget deres i kommende turnering?
– Omtrent som med Liverpool.
Please follow and like us:
error
Annonse: