Bergen: El Galacticos vant over cash-treeren Bompibjørnene Futsal

Annonse: Bompibjørnene viste bergenske muskler i cashturneringen tidligere i desember, men ble for svake mot El Galactios. Bompibjørnene Futsal kjempet seg til bronse i cashturneringen Norway Futsal Cup. Laget viste også romjulsglød i Bergen, men gullet ble tatt fra dem […]
Annonse:

Bompibjørnene viste bergenske muskler i cashturneringen tidligere i desember, men ble for svake mot El Galactios.
Bompibjørnene Futsal kjempet seg til bronse i cashturneringen Norway Futsal Cup. Laget viste også romjulsglød i Bergen, men gullet ble tatt fra dem i en finale som Morten Borg beskriver som «en klassisk bergensfinale hvor lagene følgte hverandre jevnt, og hvor spenningen varte til siste minutt»!

Semifinalene:

Bompibjørnene – El Pistoleros 1-0

Los Galacticos – Zodiac Freedom 4-1

Finale:

Bompibjørnene Futsal – El Galacticos 2-4

 

 

Please follow and like us:
error
Annonse: