Store Hyller FC og Stavanger Futsal til europacupen i futsal på Korsika!

Annonse: Generalene Tommy Nicolaisen og Simen Sagbakken gjør seg klar til europeisk futsaleventyr! Stavanger Futsal med Nicolaisen i spissen, og Store Hyller FC anført av Simen Sagbakken, ble henholdsvis nummer 3 og nummer 4 i IFS Futsal-NM 2012, og kvalifiserte […]
Annonse:

Generalene Tommy Nicolaisen og Simen Sagbakken gjør seg klar til europeisk futsaleventyr!

Stavanger Futsal med Nicolaisen i spissen, og Store Hyller FC anført av Simen Sagbakken, ble henholdsvis nummer 3 og nummer 4 i IFS Futsal-NM 2012, og kvalifiserte seg dermed til UEFS Cup (Europacupen i futsal). Lagene reiser 23. april til byen Biguglia med returdato 29. april.

Flere Stavanger Futsal-spillere har deltatt tidligere i Mesterligaen i regi av UEFS.

Mikael Bourdaraud, generalsekretær i det Franske Futsalforbundet (Union Nati0nale des Clubs de Futsal – UNCFS), har tidligere uttalt at «vi ønsker å gjøre i stand en stor begivenhet for våre futsalgjester fra de ulike forbundene», og opplyser om at flere kamper vil kunne sees på internett-TV.

Store Hyller FC viste trøndermuskler under NM i november! Nå skal trønderne prøve seg i Europa.

 

IFS ønsker lagene lykke til!

Please follow and like us:
error
Annonse: