Kenan Mehremic: – Nye Dukati med vår egen Messi vil være sterkt forberedt til høstens NM!

Annonse:   Kenan Mehremic trekker frem flere spillere og lag fra Stavanger Indoor som utmerker seg! Hei Kenan, er det noen lag i avdelingen dere vil spesielt trekke frem fra forrige turnering? – Jeg var positivt overrasket over flere lag […]
Annonse:

 

Kenan Mehremic trekker frem flere spillere og lag fra Stavanger Indoor som utmerker seg!

U-landslaget imponerer i Stavanger Indoor!

Hei Kenan, er det noen lag i avdelingen dere vil spesielt trekke frem fra forrige turnering?

– Jeg var positivt overrasket over flere lag sist turnering, blant annet

1-2-3 Rogaland som viste at de igjen mener alvor med gruppeseier over Ganddal.

Stavanger Futsal med Tommy Nicolaisen i spissen, som alltid samler et godt lag selv når de faste spillerene ikke er tilstede.

Bangnam Style sin semifinale prestasjon uten stjernespiller Birger Meling.

… og ikke minst U-landslaget! Dette laget er det definitivt verdt å trekke frem; måten de spilte futsal på var til tider virkelig kjekt å se. Dette var futsal på et meget høyt teknisk nivå! De spilte respektløst, og gikk direkte i angrep mot hvem som helst, og kampene deres mot oss og Ganddal Futsal i kvartfinalen illustrerer nettopp dette.

 

Kan du fortelle litt om spillerne på laget ditt, vi forstår at du har hentet inn nye spillere?

– Etter forrige sesong måtte vi dessverre innse at noen av de gamle spillerene, eller de såkalte legendene i klubben, som hadde vært der i alle årene, hadde gått ut på dato. Jeg gikk inn i ny jobb, og trodde ikke det ville være mulig å arbeide som økonom, og å studere, spille aktiv fotball og i tillegg til alt dette være lagleder for Dukati. Fasiten ble den at vi måtte legge klubben ned på ubestemt tid… Heldigvis gikk det ikke lang tid før Dukati Futsal var tilbake, sterkere enn som aldri før! Hovedmotivatorene for at dette skjedde er søskenbarnet mitt Adis Mehremic, som er et slags symbol på laget vårt utenfor banen. Han har vært trofast på tribunen i alle årene, jublet og lidd med oss, samtidig som bestekompisen min, Emir Hopovac bestemte seg å forlate Ganddal til fordel for Dukati.

Laget mitt består av en veldig sammensveiset gjeng der samtlige har en ekte balkansk vinnermentalitet. Hos oss er det ikke godt nok å bare delta, vi går inn hundre prosent for å vinne hver eneste kamp uansett hvilken motstander som venter oss på motsatt banehalvdel.

Kort oppsummert; her er hver enkel spiller i troppen:

Back-rekken:

Kerim Veledar: Sjefen sjøl i forsvar, god en mot en defensivt, spiller med hjertet langt utforbi Dukati-drakten.

Amer Tiro: Spiller med en enrom ro og eleganse, overblikk som få andre i Stavanger-avdelingen har.

Anel Hopovac: Hopovac jr. har fått det meste fra søskenbarnet sitt Emir når det gjelder teknikk,styrke og løpskraft. Utvilsomt et av de største talentene i avdelingen, er kun 17 år..

Ervin Brakic: Denne spilleren er lojal som bare det, og setter laget alltid foran seg selv. Er en slik spiller som hver enkel grupper trenger.

Dino Brakic: Er en toveisspiller, er like god fremme som bak, talentet er det ingenting å si på. Oppholdet i FC Mitdjylland er beviset på dette

 

Offensive spillere:

Kenan Mehremic nede til venstre ved siden av Emir «Messi» Hapovac

Emir Hopovac (C): Lagets Messi, teknikken! Farten og målteften er det få i Norge som kan matche. Jeg har spilt futsal i mange år, og det er vel kun Ibba Laajaab i Oslo som kan måle seg med denne karen. Han har en syk evne til å avgjøre kamper når laget trenger det som mest. I Dukati tar han syke returløp i tillegg, noe jeg ikke har vært vitne til tidligere.

Orhan Veldar: Målteft, rykk og en veldig god basisteknikk. Årene i Viking FK har definitivt satt preg på gutten, man ser at han er profesjonell i alt han foretar seg!

Amer Kazic: Skyter som en hest, er den spilleren i Stavnger som kanskje skyter hardest?

Sacir Tiro: Ny spiller, jobber og sliter konstant!

Meg (Kenan): MR. Dukati 🙂 Jeg har vært der lengst av samtlige i troppen!

Kenan Mehremic opplyser forøvrig at laget foreløpig mangler en sisteskanse.

 

Er det noen lag dere virkelig ønsker å utfordre eller bare møte for moro skyld neste gang ?

– Ganddal futsal er et lag vi absolutt ønsker å utfordre i en finale. Laget har vært et av de beste futsallagene de siste 2 sesongene, men vi ser at det er klare muligheter å slå dem. Per dags dato er vi minst like gode som dem, om ikke bedre?? I tillegg blir kampene alltid utrolig spennende, da begge lagene er interresserte i å spille vakker futsal! I tillegg er jo det gamle derbyet Dukati – Fallom alltid et kjekt oppgjør.

 

Futsal-action: Tidligere kamp mellom Dukati og Ganddal.

 

Hvordan regner dere med at det vil gå for laget deres fremover, hvor tror du dere ender f. eks på maratontabellen?

– Laget vårt kan bare bli sterkere og sterkere i tiden som kommer, når vi får satt spillet blir vi sikkelig vanskelige å møte. Målet er selvsagt å havne på Topp 4 på maratontabellen (deltok ikke på de første to turneringene), jeg og Emir (kaptein) har allerede begynt å legge frem planer på hvordan vi skal bli sterkest mulig til et NM.

 

Hva kan du si om futsalfilosofien til Dukati?

– Jeg vil ikke røpe for mye av futsalfilosifien vår, den viser vi heller igjen på parketten. Tanken bak spillet er å gjøre hverandre gode, la ballen gjøre jobben og jobbe noe voldsomt for hverandre. I tillegg har vi et stort fokus på kontringer, når det byr seg muligheter går vi i hundre. Grunnprinsippet er det at samtlige skal dra i samme retning i form av snakking, springing og kriging i duellene, det er ingen som er viktigere enn laget!

 

Du har bred erfaring fra Stavanger Indoor-turneringene,og kjenner nok mange spillere og lag. Derfor, hvis du skulle trekke frem 5 spillere i avdelingen som virkelig har utmerket seg i avdelingen, på andre lag enn Dukati),, hvem vil du nevne?

– Daniel Storhaug, Simen Melhus, Birger Meling, Børge Våge og Tommy Nicolaisen

Birger Meling (bildet) ble beste spiller i innledende runder i IFS Futsal-NM 2012.

 

Hvilke lag i Stavanger har imponert deg stort denne sesongen?

– Egentlig har det ikke vært noen lag som har skilt seg voldsomt ut denne sesongen; de gamle er fortsatt eldst..

 

Hvordan er det å være lagleder for et lag? Hva er oppgavene dine?

– Å være lagleder for et lag er ganske krevende og, det går mye tid på organisering av laget sportslig, men også alt det andre som følger med, som for eksempel draktsett. Oppgavene mine er å informere guttene om turneringer, treningstider og eventuelle sosiale hendelser! Men det er absolutt verdt det, jeg er heldig som for lov til å styre en så fantastisk gjeng!

Neste turnering i Stavanger Indoor er 25. – 27. januar 2013 – Klikk her for påmelding!

Please follow and like us:
error
Annonse: