Møt Østfold Indoor sin general!

Annonse: Bli kjent med debuterende turneringsleder Kent Jonas Trinborg! Hei, Kent! Fortell kort om deg selv: – Jeg er østfolding. Jeg er født i Fredrikstad, bor i Sarpsborg, har bodd i Halden og nå jobber jeg i Moss. Jeg har […]
Annonse:

Bli kjent med debuterende turneringsleder Kent Jonas Trinborg!

Hei, Kent! Fortell kort om deg selv:
– Jeg er østfolding. Jeg er født i Fredrikstad, bor i Sarpsborg, har bodd i Halden og nå jobber jeg i Moss. Jeg har deltatt i turneringer i IFS regi i Ekeberghallen siden 2005-2006, og kjenner derfor godt til kameratfotballen.

Trinborgs kameratlag er DP Ballkickers. Kent Jonas er nede helt til venstre.


Hva synes du er det beste med kameratfotball?
– Det beste er at det gir kamerater på tverrs av klubbtilhørighet, boplass, ferdigheter og ambisjoner en mulighet til å danne sine egne lag,
komme sammen og spille futsal. Kameratfotball er sosialt, gøy og upåvirket av vær og vind. Det gir også muligheter for lederspirer som meg selv,

å utvikle seg innen organisering og tilrettelegging for fotball.

Har noen tidligere deltakere imponert deg spesielt som du kan huske? I tilfelle hvorfor?
 
– Er imponert av nivået på svært mange. En av de bedre spillerne jeg ønsker å trekke fram er Jeton Pestisha som jeg har møtt flere ganger i Ekeberghallen.

I forhold til spillere på mitt nivå har han nærmest vært et lag alene. En flott representant for futsalen med høyt teknisk nivå og det er tydelig at han er glad i spillet.

Hvorfor er deltakerne i ditt fylke heldige som har deg til avdelingsleder?

– Jeg har et oppriktig kjærlighetsforhold til fotball, både innendørs og utendørs. Jeg brenner for å legge til rette for at dere skal trives og skal gjøre alt jeg kan for å sørge for at turneringen gjennomføres smertefritt. De får en avdelingsleder som er der for dem.

Hvordan synes du helgens turneringsvinner bør feire seg selv?
– Tidenes første vinnere av kameratfotballturneringen i Østfold bør etter å ha benyttet seg av Kongstenhallens fasiliteter, finne seg et bord i Gamlebyen

eller på brygga og skryte hemningsløst til alle rundt seg.

Hvordan synes du helgens bunnlag bør trøste seg selv?

– Det kommer flere nye turneringer, og man lærer mye av å delta hver gang. Futsal krever litt annet tankesett enn for eksempel på 11erfotball ute. Tålmodighet er et stikkord. Et annet godt tips er å tenke på innkjøp av eget draktsett for å styrke samholdet. Det hjalp vårt lag til å ta flere steg.

Er det noe du har lyst til å si helt til slutt?

– Som en aktiv deltager over flere år i Ekeberghallen har jeg fått oppleve både oppturer og nedturer på banen. Jeg har selv hatt gleden av å ha avgjort en finale og jeg har følt ubehaget av å ha sett en god kamerat bli transportert i ambulanse ut av hallen. Nå skal jeg stå på andre siden av bordet og sammen med dommere sørge for en trygg og godt gjennomført turnering, hvor fotballen og det sosiale skal være i fokus.

Bildet øverst: Hovedkoordinator i IFS Norge, Maria Hanstveit, i samtale med Kent Jonas Trinborg.
Please follow and like us:
error
Annonse: