Kristiansand: N`koloKolo ble maratonmester!

Annonse: Benjamin Nyheim deler noen ord om kameratfotball. Nyheim ramser opp tre ord som han forbinder med kameratfotball: – Samhold, finesser og intensitet.   Hva er historikken til deg og laget? – Jeg har vel spilt i IFS-turneringer siden rundt […]
Annonse:

Benjamin Nyheim deler noen ord om kameratfotball.

Lagleder Nyheim

Nyheim ramser opp tre ord som han forbinder med kameratfotball:

– Samhold, finesser og intensitet.

 

Hva er historikken til deg og laget?

– Jeg har vel spilt i IFS-turneringer siden rundt 2009 så vidt jeg kan huske. Tabellseier på fjorårets maratontabell, samt 4-5 turneringsseire er vel det jeg kan slå i bordet med, samt å være med i bruttotroppen til EM.

 

Nyheim om spillerne: – Vi kjenner hverandre veldig godt, og de fleste av oss bor eller har bodd sammen. Vi kjenner hverandre hovedsaklig fra folkehøgskole, men noen av oss har kjent hverandre lenge før det.

 

Hvor gode er laget fra 1 til 3, hvor 3 er best?

– Tja, vi ligger vel kanskje et sted mellom 2 og 3 tenker jeg, der vi ikke tar alt dødseriøst, men spiller hele tiden for å vinne.

 

Hva er målet i IFS?

– Målet vårt er å vinne maratontabellen i Kristiansand, som i fjor. Hovedmålet er nok derimot å hevde seg i NM, så får vi se om vi setter et mer konkret mål når NM nærmer seg til høsten.

 

Maratonmester avd. Kristiansand, sesongen 2012-13

 

Nyheim om laglederjobben: – Den vanskeligste oppgaven med å være lagleder er vel å få noen av spillerne opp av senga tidlig på søndager, samt det å velge hvilke spillere som får tillit, da vi har en del å ta av.

 

Hvilket lag imponerer deg i Kristiansand?

– Når Laksekongan stiller toppet er de nok avdelingens beste lag. Ellers så er jo Peja (bildet nedenfor, tatt fra IFS Futsal-NM 2012, red. anm.) også en hard nøtt å knekke.

 

 

Hvilke utespillere ville passet på laget ditt?

– Hvis jeg fikk velge fritt hadde nok Francesco Totti og Mario Balotelli havnet øverst på lista. Ellers så kunne jeg tenkt meg å hatt med Inzaghi, Bergkamp, Montella, Pirlo og Maldini.

 

Hva er gøyest i kameratfotballen, oghva kan bli enda bedre?

– Det gøyeste med kameratfotballen er jo naturligvis å spille futsal med venner. Det som kan gjøres mye bedre er oppdatering av tabellen og rundens lag. Det er litt forskjellige premier som deles ut fra gang til gang også, så dette kunne også vært spesifisert.

 

Vil ellers rose Christer Eidsaa som gjør en strålende jobb i vår avdeling!

Please follow and like us:
error
Annonse: