Laget som stiller opp uansett form!

Annonse: Journalist og lagleder Mario A. Neira Torres spiller bare for moro med laget sitt. Ditt navn: Mario Andrés Neira Torres, lagleder for LEGEN, wait for it, DARY FK Alder: 28 Yrke: Journalist IFS-avdeling: Oslo Indooor Hobby/interesser: Fotball, musikk og […]
Annonse:

Journalist og lagleder Mario A. Neira Torres spiller bare for moro med laget sitt.

Ditt navn: Mario Andrés Neira Torres, lagleder for LEGEN, wait for it, DARY FK

Alder: 28

Yrke: Journalist

IFS-avdeling: Oslo Indooor

Hobby/interesser: Fotball, musikk og film

Tre ord om kameratfotball: – Gøy, gutta, Ekeberghallen!

Om sin historikk, målet for kameratfotballen og hva som er gøyest med kameratfotballen: – Kan skryte av at jeg var toppscorer en sesong. Ellers har laget jevnlig gått videre fra gruppespillet i det siste. Målet er å ha det moro og gjøre vårt beste, så får vi ta resten som det kommer. Det gøyeste er å spille, men det hadde kanskje vært enda mer moro med mindre ventetid mellom kampene, av og til.

Om spillerstallen:  – Vi er en gjeng som spiller for moro bare. Det er et variert nivå på spillergruppa, men det viktigste for oss er å ha det gøy sammen. Lagets nivå er en toer på en skala fra 1-3.

Om laglederjobben: – Vanskeligste er å få folk til å betale og trene, faktisk. Det morsomste er å få samlet gode venner til noe som er gøy.

Hvilket lag fra Oslo Indoor ønsker du å fremheve? –  Jeg vil faktisk fremheve oss selv, fordi vi har stiller alltid opp uansett form, humør og antall spillere.

Hvilken fotballstjerne ville styrket laget ditt? – Skulle gjerne hatt med Ronaldinho. Den mannen hadde nok tilført laget litt mer teknikk og artisteri.

Please follow and like us:
error
Annonse: