1-2-3 Rogaland Futsal: – Tynset må være årvåkne i Europa-cupen!

Annonse: Lagleder Tom Øyvind Ulseth gir noen kjappe råd til Tynset Futsal før laget vil erfare europeisk motstand på Korsika! 1-2-3 Rogaland spilte i UEFS Mesterliga i Otrokovice i fjor. Lagleder og keeper Tom Øyvind Ulseth har gjort seg flere […]
Annonse:

Lagleder Tom Øyvind Ulseth gir noen kjappe råd til Tynset Futsal før laget vil erfare europeisk motstand på Korsika!

1-2-3 i Mesterligaen i regi av Det Europeiske Futsalforbundet tidligere i år. Mesterskapet ble spilt i Otrokovice, Tsjekkia. Her er bildet fra åpningsseremonien.

1-2-3 Rogaland spilte i UEFS Mesterliga i Otrokovice i fjor. Lagleder og keeper Tom Øyvind Ulseth har gjort seg flere erfaringer fra dette mesterskapet.

Ulseth om taktikk og forberedelser:  – Tempoet er raskt, kan ikke ha mann til mann! Alle lagene hadde ett bestemt spillemønster, det er viktig å bytte i riktige situasjoner fordi motstanderene gjør ting kjapt heile veien. Er utrolig viktig å være bestemt med valgene som blir gjort! Det viktigste er å være nok folk, minst 3-4 innbyttere. De må være steinharde kollektivt, og ta vare på de sjanser de vil få underveis. Det er så høyt tempo i kampene så det er veldig fort gjort å bli trøtt,  derfor er det utrolig viktig å bytte mye.

 Ulseth om hvordan det var å møte selveste Spartak Moskva i Tsjekkia (bildet ovenfor): – Spartak Moskva var det desidert vanskeligste laget å spille mot. De hadde ett system på alt som ble gjort, alt de gjorde ble gjort med hundre prosent innsats. De var bevegelige og kjappe i beina! Vi kunne se at de hadde trent mye på tingene de utførte. Kampen var egentlig en leksjon i hvordan futsal skal spilles. Vi la oss bak for å kunne kontre, men det kunne vi bare glemme!

– Jeg vil på vegne av 1-2-3 Rogaland ønske Tynset futsal lykke til i europacupen; det blir en opplevelse de sent vil glemme 🙂 Kos dere gutter, avslutter futsalelskeren Tom Øyvind Ulset.

Please follow and like us:
error
Annonse: