Dommerveteranene på plass i Biguglia

Annonse: Stefan Merenyi og Ronald Urban (t.h.) er hovedsaklig ansvarlig for sekretariatsarbeidet. Urban og Merenyi fra Stavanger Indoor overstiger aldersgrensen på 55 år for dommere i internasjonale mesterskap, men de har fått dispensasjon til å delta grunnet sin erfaring. Både […]
Annonse:

Stefan Merenyi og Ronald Urban (t.h.) er hovedsaklig ansvarlig for sekretariatsarbeidet.

Dommerteamet i UEFS Cup 2013, Biguglia, Korsika

Urban og Merenyi fra Stavanger Indoor overstiger aldersgrensen på 55 år for dommere i internasjonale mesterskap, men de har fått dispensasjon til å delta grunnet sin erfaring.

Både Stefan Merenyi og Ronald Urban har vært med å dømt mange kamper under futsal-NM i de siste sesongene og de er rutinerte dommere. Stefan var blant de første som begynte å dømme futsal i Stavanger og han har vært med siden 2001. Ronald har vært med siden 2009, og han ble kåret til NMs beste dommer i IFS Futsal-NM 2012 hvor 60 lag deltok i Ekeberghallen, Oslo.

–  Det er spesiell atmosfære under disse internasjonale turneringene. Reglene er svært strenge, men spillerne er samtidig svært disiplinerte. Alle kampene dømmes av to dommere og de konfererer med hverandre ved hver forseelse. Det er svært inspirerende å få være med på disse store, internasjonale turneringene, forteller Ronald Urban.

Det ser ut til å være muligheter for at Merenyi og Urban får tillatelse til å dømme en eller flere av plasseringskampene, men mest sannsynlig ikke de viktigste sluttspillskampene.

 

Please follow and like us:
error
Annonse: