Mikrofutsal-VM: KSI Futsal er i semifinalen!

Annonse: Møter slovakisk lag i semien! – Vi vant fortjent 1-0 over Rapid Beernem (fra Belgia, red. anm.) i kvartfinalen. De lå utrolig disiplinert i forsvar og var vanskelig å score på. Tomchlad Lipino fra Slovakia blir motstander i semifinalen. […]
Annonse:

Møter slovakisk lag i semien!

– Vi vant fortjent 1-0 over Rapid Beernem (fra Belgia, red. anm.) i kvartfinalen. De lå utrolig disiplinert i forsvar og var vanskelig å score på. Tomchlad Lipino fra Slovakia blir motstander i semifinalen. Det blir nok en beinhard kamp mot et veldig fysisk sterkt lag. Kampen spilles fredag kl.11:30, oppsummerer Stig Edvard Sæther på KSI Futsal.

Bildet ovenfor, fra venstre: Sindre Elverum, Torjus Kydland, Stig Sæther, Marius Grønvold, Mads Kristiansen og Mikkel Klein

Relaterte saker:

Folkebladet.no: De kan bli verdensmestre fredag!

KSI Futsal vant åttendelsfinalen!

Sterk gruppeseier til KSI Futsal i Mikrofutsal-VM!

KSI Futsal deltar i historiens første VM i Mikrofutsal!

KSI Futsal møter klubb fra Russland og Honduras

Please follow and like us:
error
Annonse: