Indoor-profilen: Jonny Olsen på FC Uro

Annonse: Jonny Olsen styrer FC URO. Se også video av FC URO vs. Oppsal Futsal i saken! Navn: Jonny Olsen Alder: 28 Yrke/virke: Pedagog IFS-avdeling: Oslo Lag: FC URO Hobby/interesser: Man kommer langt med fotball som hobby…   Hvis du […]
Annonse:

Jonny Olsen styrer FC URO. Se også video av FC URO vs. Oppsal Futsal i saken!

Navn: Jonny Olsen

Alder: 28

Yrke/virke: Pedagog

IFS-avdeling: Oslo

Lag: FC URO

Hobby/interesser: Man kommer langt med fotball som hobby…

 

Hvis du skal beskrive kameratfotball med tre ord, hvilke ord popper opp i hodet ditt da?

– Engasjement, lagånd og engasjement!

 

Hvor lenge har du spilt kameratfotball i IFS, og hvilke meritter kan du skryte av?

– Jeg debuterte i den første turneringen som ble arrangert i IFS for altfor mange år siden, og kan skryte på meg to tapte finaler i den gamle sofaklassen, før man nådde en høydetopp med FC URO med semifinale i debutturneringen!

 

Kan du fortelle litt om deg selv og spillerne dine?

– FC URO er et kompislag satt sammen hovedsakelig av undertegnede og Petter Hermansen. Vi er et lag med høyt toppnivå og fryktelig bunnivå. Vi er hovedsakelig med for å ha det gøy, men har spillere med sterk vinnermentalitet og som hater og tape.

 

FC URO fra Oslo Indoor


Hvordan rangerer du lagets nivå fra 1-3, hvor 1 er et typisk sofalag og hvor 3 er et topplag/lag med ambisjoner?

– Av frykt for å få deng av mine medspillere setter jeg laget på en 2`er.

 

Hva er målet for laget ditt i kameratfotballen?

– Vi ønsker og ha det gøy som et lag. Vi går alltid på banen for å vinne, men setter lagfølelsen høyt. Vil det føre oss til topps i en turnering i framtiden? Man skal aldri si aldri!

Petter Hermansen klar for kamp for FC URO!

 

Hva er den vanskeligste oppgaven med å være lagleder, og hva er den gøyeste?

– Når man jobber med en så fantastisk gjeng som jeg gjør i FC URO så finnes det ingen vanskelige jobber. Jeg trives godt med jobben som jeg deler sammen med Petter Hermansen (bildet til venstre), og så lenge laget ikke gjør mytteri, så regner jeg med at også de er fornøyde med jobben vi gjør!

 


Hvis du vil fremheve noen sofasliter-lag og/eller noen gode lag, hvem vil disse være, og hvorfor?

– Det er vanskelig og komme utenom Oppsal Futsal, som har gitt oss et par leksjoner i hvordan man skal presse et lag høyt. Vi har også rukket og bli godt kjent med Legen, wait for it, Dary FK og FC Nittedal i løpet av vår korte levetid; to lag med godt humør!


FC URO vs. Oppsal Futsal:

 Hvilke utendørsspillere ville du hatt med på laget ditt, og hva ville spillerene tilført laget ditt?

– Landon Donovan og Robbie Keane. Med disse to hadde vi vært uslåelige.


Hva er det gøyeste med kameratfotball, og hva kan gjøres enda bedre for å gjøre kameratfotballen enda gøyere?

– Jeg savner en innsats for at alle lag kan få muligheten til og møte lag på sitt nivå. Muligheten til å sette seg opp i grupper med lag som ikke tar futsalen like seriøst som andre lag er kjempefint, men det er litt for mange lag som huker av for dette som ikke har noe å gjøre der. Jeg har forståelse for at det også finnes knallgode lag som også kun ønsker å spille for moro skyld med kompiser, men jeg skulle ønske at IFS hadde funnet en løsning som hadde passet for alle. Kanskje det hadde vært på sin plass å få tilbake Sofaklassen?

 Og for dem som lurer på hva FC URO står for er svaret: FC United Rovers Oslo 🙂

 

Please follow and like us:
error
Annonse:
Tags: