Risan: – Nylig signert IFS-legende Einar Arnesen!

Annonse: Lagleder for Drillos, Lars Grong Risan, svarer på spørsmål med iver og glimt i øyet!   Hei Lars, hvis du skal beskrive kameratfotball med tre ord, hvilke ord popper opp i hodet ditt da? -Kameratskap, inkluderende og minneverdig   Hvor […]
Annonse:

Lagleder for Drillos, Lars Grong Risan, svarer på spørsmål med iver og glimt i øyet!

 

Hei Lars, hvis du skal beskrive kameratfotball med tre ord, hvilke ord popper opp i hodet ditt da? -Kameratskap, inkluderende og minneverdig

 

Hvor lenge har du spilt kameratfotball i IFS, og hvilke meritter kan du skryte av:) – Debuterte rundt 06/07 med ærverdige Sverresborg Futsal, deretter sporadiske deltakelser frem til 2010/2011-sesongen da jeg spilte for det Byåsen TF-junior-baserte Rapid Futsal. Høydepunktet der må være 8-dels finale i NM 2011 – da som ivrig keeper. Etter mange skumle tversoverpasninger og elendige tunnel-forsøk som bakerste mann, startet jeg opp Drillos i 12/13-sesongen. Merittmessig som lag vant vi et par turneringer i Trondheim i fjor, mens det som spiller må være å ha sendt Pål Andre Helland i retning Ica Tempe etter en skuddfinte for et par år siden.

 

Kan du fortelle litt om deg selv og spillerne dine? – Laget består av en blanding av kamerater som er elendige offensivt, har ståltouch, kjefter på med- og motspillere, og er elendige defensivt. Laget er i kjent RBK anno 97-stil, særs trønderbasert med en solid bauta fra Sandnes for å krydre Tempehallen med skarre r’er. For egen del kjefter jeg en del på broderen, går alltid til høyre etter overstegsfinta og bytter sjeldent. Av stjernespillere har vi nylig signert bestekamerat og IFS-legende Einar Arnesen som på en god dag spiller skjorta av hvem som helst. Ellers vil jeg nevne Byåsen trioen Kjetil Sivertsen, Martin Risan og Marius Dalsaune – som alle har årsmodellene av futsalsko med epileptiker-vennlige farger og blinkende lys.

 

Einar Arnesen (i midten) sammen med IFS-landslagskollegaene Marius Ahlsen (t.h.) og Christian Ersland. Arnesen spilte for Norge Futsal i EM for landslag i Hviterussland 2012, og er aktuell for landslaget i UEFS Futsal-EM 2014 i Praha.

 

Hvordan rangerer du lagets nivå fra 1-3, hvor 1 er et typisk sofalag og hvor 3 er et topplag/lag med ambisjoner? – Definisjonsspørsmål, men får nok tyn fra sponsorene om jeg sier noe annet enn 3.

 

Hva er målet for laget ditt i kameratfotballen? – Målet er å bruke mange timer i en iskald hall på søndagene, dele røvere og skape minner med kameratene.

 

Hva er den vanskeligste oppgaven med å være lagleder, og hva er den gøyeste? – Ingen vanskelige oppgaver, det er ikke akkurat en 8-16-jobb jeg har. Guttene er oppegående folk og vet hva som foregår. Den gøyeste må være å kunne se mine egne venner spille på samme lag og oppleve idrettsglede sammen, og selv være en del av det.

 

Vinner Trondheim Indoor 11.-13.januar 2013

Tepa Futsal fra tidligere turnering i Trondheim Indoor

Hvis du vil fremheve noen sofasliter-lag og noen gode lag fra IFS, hvem vil disse være, og hvorfor? – Fremhever selvsagt Tepa Mostar Futsal. Spillere som er kanongode i alle roller; alt fra lekre teknikere, tunge tankspisser til kanskje Trondheims beste keeper – som innehar større rekkevidde enn en trådløs router. De er alltid å regne med i toppen, og er et lag vi alltid spiller jevne kamper med. Hertha Berlin er også et lag med klassespillere over hele fjøla, med en fin miks av seige og raske muskelfibre er de et alg som fortjener hyll og applaus i IFS-sammenheng.

 

Hvilken utendørsspiller (norsk eller internasjonal, stjerne eller ei) ville du hatt med på laget ditt, og hva ville spilleren ha tilført laget ditt? – Det må bli Nicki Bille Nielsen. Han ville tilført laget enorme mengder med damehistorier og røvere, samtidig som vi ville fått masse reklame av laget på Instagram. Så hvis du en eller annen helg er ledig @nickiebille14, så har vi en ledig plass som venstre fremspiller på Drillos.

 

Hva er det gøyeste med kameratfotball, og hva kan gjøres enda bedre for å gjøre kameratfotballen enda gøyere? – Det sier seg selv; det er fotball og det er kamerater. Er det noe som kan gjøres enda bedre er det at flere dommere kan favorisere Drillos i jevne kamper.

 

Hva er bakgrunnen for lagnavnet deres? – Bakgrunnen er at vi hyller Drillo sin filosofi, og viderefører denne inn i den tekniske og bakkeorienterte futsalen: )

Please follow and like us:
error
Annonse: