NM-sølvinneren fra 2012: – Vi er tekniske og hardtarbeidende!

Annonse: El Clasicos Pishtiwan Poor ser frem til helgens NM! Lagleder Pishtiwan Poor  jobber til daglig som salgsleder på Ikea. Om høsten og vinteren krydrer han helgene med IFS-kameratfotballen sammen med sitt mannskap bestående av gode ballbehandlere!   Lagleder Poor […]
Annonse:

El Clasicos Pishtiwan Poor ser frem til helgens NM!

Lagleder Pishtiwan Poor  jobber til daglig som salgsleder på Ikea. Om høsten og vinteren krydrer han helgene med IFS-kameratfotballen sammen med sitt mannskap bestående av gode ballbehandlere!

 

Lagleder Poor om spillerstallen: – Laget består av : Hiwa Poor, Farid Rahim, Andreas Castillia, Lars jørgen Mork, Jeton Pestisha (kom på rundens lag i Østfold Indoor, red. anm), Rocky lekaj (bildet nedenfor, red.anm), Drin Shala og Fredrik Notice. Alle spillerne på laget er ganske tekniske og jobber hardt for laget. Nå til NM så har vi med oss Kamer Qaka, som spiller til daglig for Raufoss sammen med Rocky. Hiwa Poor er desverre skadet og kan ikke være med. Saif Haydar (landslagsspiller for IFS, red. anm)Erstatter Hiwa. Fred kan heller ikke være med denne helgen.

Rocky Lekaj, El Clasico og Raufoss

 

…om sesongen sålangt: – I år så har vi kun vært med 1 turnering hvor det ble tap i semifinale. Grunnen til dette er at alle spillerne spiller til daglig i 1.- og 2. divisjon (utendørs). Men nå er seriene ferdigspilte og vi kommer til å melde oss på mange turneringer. Av lag i Oslo vil jeg fremheve Torg 77 . De spiller veldig bra futsal og spiller på lik linje som oss; sin egen spilles til uansett hvem motstanderen er. Synd at Torg 77 ikke deltar.Vi ville fått revansjen vår fra ifjor. Torg 77 måtte melde avbud grunnet spillerforfall.

 

…om NM-gruppen: – Har ikke noe kunnskap til de andre lagene i pulja, men forventer at alle lagene stiller med bra mannskap til NM. Spillerne våre er alle hurtige og tekniske. Taktikken er å kjøre alle kampene fra start. Vi har mann-til-mann-formasjon, og står høyt i banen.

El Clasico møter blant andre NM-vinner i 2011, 1-2-3 Rogaland Futsal, anført av den engasjerte og erfarne laglederen og keeperen Tom-Øyvind Ulseth. 1-2-3 Rogaland har internasjonal futsalerfaring.

 

…om laglederjobben: – Å være lagleder for denne gjengen er veldig kult. Vi har det veldig moro sammen, og ser fram mot hver eneste turnering. Vi kommer jo alle fra forskjellige kretser og treffer ikke hverandre til vanlig.

…om lagnavnet: – Vi har Rocky som liker Real Madrid og alle de andre som foretrekker Barca, så navnet kom derfra. Jeg liker en blanding av Barca og Real fotball. Barca som holder på ballen til åpningene kommer og Real som spiller motstanderne ut med sitt hurtige spill fremover.

Vi på El Clasico ser fram mot NM-turneringen og ønsker forøvrig å gi ros til IFS-gjengen fra Oslo Indoor, det gjelder lederne som sitter i boksen på Ekeberg såvel som dommerne: )

Bildet øverst: El Clasico fra IFS Futsal-NM 2012.

Please follow and like us:
error
Annonse: