Bingefotball: – Vi spiller enkelt krydret med kunstnerisk frihet!

Annonse: Arne Johan Ohr, lagleder for Bingefotball tror det blir jevne NM-kamper. Hei Arne, kan du fortelle litt om deg selv og spillerne dine? Og har dere med nye spillere til helgens NM? – Bingefotball består hovedsaklig av spillere født […]
Annonse:

Arne Johan Ohr, lagleder for Bingefotball tror det blir jevne NM-kamper.

Arne Johan Ohr

Hei Arne, kan du fortelle litt om deg selv og spillerne dine? Og har dere med nye spillere til helgens NM?

– Bingefotball består hovedsaklig av spillere født fra 1975-82 – som, naturlig nok, blir tyngre, stivere (på de feil plassene) og treigere for hvert år som går. Vi har en spillergruppe bestående av spillere med erfaring fra A-landslag, U-landslag, Premier League, Eliteserien, Adeccoligaen, 2.divisjon, 3,divisjon og juniorfotball. På tross av at ferdighetene, farten og fleksibiliteten ikke er den samme lenger synes vi fortsatt at det er like morsomt å spille sammen og vinne.

Til helgen er flere av våre viktigste spillere som Trond Andersen, Jonny Hansen og Alan Jakirovic ute av diverse årsaker. Vi har derfor hentet inn Eirik Hjelle (Trønderbataljonen), Trond Haugstad (Lyn) og Tom Kristoffersen (Lyn), i tillegg til at vi har flere andre i kikkerten.

 

Dere gjør det bra i Oslo, hvilke andre lag i IFS Oslo Indoor vil dere fremheve? Og hvilke andre lag fra Oslo som deltar i helgens NM mener du har en mulighet til å nå langt?

– I IFS Oslo er det selvsagt El Clasico og Torg77 som er de beste lagene. De har tekniske ferdigheter, er noen år yngre enn oss og er vanskelige lag å slå. Selv om statistikken mot disse to lagene er i vår disfavør er det alltid morsomt å spille mot dem. Jo bedre lag vi møter, jo morsommere er det.

Jeg ser jo for meg at El Clasico er det sterkeste laget nå som Torg77 ikke ser ut til å være med (Torg 77 måtte melde avbud grunnet spillerforfall, red. anm). Og så er det helt sikkert noen som overrasker.

 

Nå er det NM til helgen, hva synes du om gruppen dere er i? Noen lag dere merker dere?
– Jeg har ikke noen stor kjennskap til de lagene vi er i gruppe med. Ser jo at Drillos har gjort det bra i Trondheim – så de er helt sikkert et sterkt lag. Uansett motstand vil det helt sikkert bli jevne kamper.

Hvordan vil du beskrive taktikken deres?
– I og med at vi mangler litt løpskapasitet i laget prøver vi å ligge lavt og kontre på motstanderne. Utover det har vi ikke noen spesiell taktikk annet enn at vi prøver å gjøre ting enkelt kombinert med noe «kunsterisk frihet» som enkeltspillere tar seg av.

 

Hva er den vanskeligste oppgaven med å være lagleder, og hva er den gøyeste?

– Den vanskeligste oppgaven er å få folk til å svare på om de er interessert i å være med eller ikke. I disse digitale tider må jeg gjerne kontakte mine spillere i flere kanaler (internett, mobil, epost) – og selv da er det ikke sikkert at de klarer å gi et svar.

Det morsomste er selvsagt når jeg klarer å skrape sammen noen halvgamlinger til litt morsom futsal og spillet fungerer som det skal.

 

Hva kan du fortelle om lagnavnet ditt?

– Lagnavnet er det vår eminente moldenser, Are Webjørnsen, som står bak. Det var en periode vi spilte i fotballbingen på Marienlyst og Fagerborg (sommerstid) – hvor han fikk den glupe ideen å melde oss på en turnering i IFS-systemet. Han gjorde det enkelt og meldte oss på som Bingefotball. Ikke akkurat den kreative typen denne Webjørnsen der altså.

 

IFS-landslaget skal ut i aksjon i UEFS Futsal-EM neste år i Praha, og NM-deltagelsen er viktig for nominasjonen av spillere. Er det noen på ditt lag og generelt i IFS Oslo du vil fremheve som gode kandidater?

– Våre opprinnelige spillere er vel muligens for gamle, utrente, skadeutsatte til at de er aktuelle for den slags elitenivå. Vi har derimot leid inn Eirik Hjelle fra Trønderbataljonen som på sitt beste sikkert er en aktuell kandidat. Vi får prøve å spille hans kandidatur opp heller enn ned!

Please follow and like us:
error
Annonse: