Tepa Futsal: – Ikke vår greie å frykte motstanderen!

Annonse: Futsalentusiasten Miran Cemalovic ser frem til helgens NM. Hei Miran! Kan du fortelle litt om spillerstallen? – Vi er en gjeng som også er mye sammen på fritiden. Det spesielle med oss er nok at vi har ytterst få […]
Annonse:

Futsalentusiasten Miran Cemalovic ser frem til helgens NM.

Hei Miran! Kan du fortelle litt om spillerstallen?
– Vi er en gjeng som også er mye sammen på fritiden. Det spesielle med oss er nok at vi har ytterst få spillere som spiller i høyere divisjoner. Bakerst har vi uten tvil Trondheims beste keeper som riktignok ikke blir med oss nedover til Oslo. Men vi har fått en meget god erstatter i Nino Kazazic som har vært bunnsolid. Vi stiller med to langbeinte spillere bak (Mak Dizdar og Dejan Janjic) som har teknikk i bena, i tillegg har vi fått skviset inn en nordmann bak som skal strø med langpasninger.

Riad Drljevic Foto: Vikingfjord FC

Foran har vi to grønne hulker som skjermer enhver spiller, Riad Drljevic og Safurudin Mahic – spillere med virkelig krutt i slegga. Kristoffer Skagseth er mannen som kan dra av 2-3 mann med sine kjappe finter og vendinger. Undertegnende tilbringer laget kjappe ben og hurtige kontringer. Sammen utfyller vi hverandre, og det er nettopp dette som gjør Tepa Futsal så bra. I tilegg har vi kanskje en spiller til på lur.

 

Dere gjør det bra i Trondheim, hvilke andre lag i IFS Trondheim vil dere fremheve?
– Av det jeg har sett så langt i IFS er det to kjente lag som har imponert oss. Drillos har vært bunnsolide i årets sesong, og gode takter fra guttene i FC Amigoz sist. Vil også fremheve at det har vært veldig mange gode unge futsallag så langt i årets sesong. Tror forøvrig at det fleste lagene fra Trondheim vil sparke ifra seg i årets NM. Tror Pumas kommer nedover for å revansjere seg for fjorårets NM.


Nå er det NM til helgen, hva synes du om gruppen dere er i?

– Vi har så vidt sett på lagene som havnet i vår gruppe,, og det er ingen lag vi har noe kjennskap til. Nå er det ikke vår greie å frykte motstanderen. Vi går inn i gruppespillet med respekt for lagene utenfor parketten, så får resultatene snakke for seg selv.

Hvordan vil du beskrive spillestilen deres?

– Taktikken er simpel. Kompakte og bunnsolide bakover, fòre våre store spisser med baller som de rett og slett rygger i mål. Nei,

Miran Cemalovic. Foto: Malvik Fotball

heldigvis har vi flere strenger å spille på; Forsvarsspillet er avgjørende for vår del. Det er sjeldent at vi går av parketten uten å ha scoret mål, så jobben er gjort dersom vi holder tett bakover. Logisk!

Vi har ulike spillertyper, som er viktig i de ulike fasene av spillet. Enten vi skal holde på en ledelse eller trykke på for å score mål.

Hva kan du fortelle om lagnavnet ditt?
– Kort fortalt. ”Tepa” er det lokale – og kjente markedet i hjembyen Mostar. På kvelden foregår det handel av frukt, grønnsaker og andre varer. Mens det på kvelden foregår litt underlige saker:)

Som lagleder synes Miran Cemalovic at det er gøy å ha ansvaret for å lede mannskapet. Han er engasjert og liker å bidra til at Tepa-gutta trives på laget. – Vi har et utrolig flott miljø, avslutter Miran!

Please follow and like us:
error
Annonse: