Beste spiller i IFS Futsal-NM 2013: Erlend Johansen, West Wing!

Annonse: Keeperen (bildet) viste klasse i Oslo! Morten Borg, leder i Bergen, har tidligere uttalt at Johansen er «en strålende keeper med fortid i Brann, Åsane og Løv-Ham. Lagt  opp som aktiv, men har ikke glemt gamle kunster. Ekstremt farlig […]
Annonse:

Keeperen (bildet) viste klasse i Oslo!

Morten Borg, leder i Bergen, har tidligere uttalt at Johansen er «en strålende keeper med fortid i Brann, Åsane og Løv-Ham. Lagt  opp som aktiv, men har ikke glemt gamle kunster. Ekstremt farlig angrepsvåpen for WestWing med sine hurtige og lange utkast.

Etter helgens NM supplerer bergenslederen med følgende: – Johansen er en keeper som innehar de viktigste futsalferdighetene; han er reaksjonssterk, trygg i ballbehandlingen og ikke minst svært fryktløs; Johansen kaster seg inn i alle dueller hvor vinnerviljen overstyrer frykten for å skade seg: )

Please follow and like us:
error
Annonse: