Camilla Heien: – Gøy å dømme herrekampene i Bergen Indoor!

Annonse: – Mer fart i spillet i herrefutsal!   Camilla Heien både dømmer og spiller kameratfotball, og etter å ha prøvd seg som dommer i en turnering, ønsker hun å fortsette fløytebruken i Bergen Indoor.   Hei Camilla,som jentedommer i […]
Annonse:

– Mer fart i spillet i herrefutsal!

 

Camilla Heien både dømmer og spiller kameratfotball, og etter å ha prøvd seg som dommer i en turnering, ønsker hun å fortsette fløytebruken i Bergen Indoor.

 

Hei Camilla,som jentedommer i turneringer hvor de fleste er gutter/menn, hvordan synes du det er å dømme slike kamper? – Syns det er gøy å dømme menn, for det er mer fart i spillet.

Hvilke tre ord popper opp i hodet når du tenker kameratfotball? – Sosialt, gøy og aktivt.

 

9.-13. desember i Platja de Aro, Catalonia, spilles Europa-cupen i kvinnefutsal i regi av Det Europeiske Futsalforbundet (UEFS). Deltagende klubber er fra Russland, Spania, Belgia og Italia.

 

IFS er medlem av Det Internasjonale og det Europeiske Futsalforbundet. I disse forbundene er jentefutsal populært, mens vi i IFS Norge ikke helt klarer å få egen jenteklasse. Hva kan vi gjøre for å få flere jentelag til våre turneringer?:) –  Prøv å sende ut flest mulig mailer til jentelagene her i Bergen.

 

Hvis du en gang fikk muligheten til å dømme i internasjonal jentefutsal, ville du likt det? – Ja, det tror jeg, for det hadde nok vært kjempe gøy å være å dømme i internasjonal futsal.

 

Hvis du ville stilt et spørsmål til deg selv i dette intervjuet, hva vill det ha vært, og hva ver svaret?– Syns du det er vanskelig for deg å dømme menn i futsal? Både og, spørs hvor sint de kan bli 🙂

 

IFS ønsker Camilla lykke til videre i Bergen Indoor: )

Se video fra kvinnefutsal i Catalonia:

 

Please follow and like us:
error
Annonse: