Start ditt eget kameratlag!

Annonse: Det er enkelt og uforpliktende å begynne med kameratfotball i IFS!    Samle sammen kamerater/venninner/kolleger m.m og finn på et lagnavn. Trykk på påmeldingsknappen oppe til høyre på siden vår og meld dere på (når datoer legges ut). Inne på […]
Annonse:

Det er enkelt og uforpliktende å begynne med kameratfotball i IFS!

 

  1.  Samle sammen kamerater/venninner/kolleger m.m og finn på et lagnavn.
  2. Trykk på påmeldingsknappen oppe til høyre på siden vår og meld dere på (når datoer legges ut). Inne på påmeldingsskjemaet taster dere inn laginfo og informasjon om lagleder. Dere kan også ønske puljetid for når dere vil spille.
  3. Spill og kos dere! Gå deretter tilbake til pkt. 2 før neste turnering og meld på ditt lag! :) Gjør dere det bra i en turnering og kommer til sluttspillet, får dere poeng for hvor langt dere når. Disse poengene tar dere med til neste turnering dere melder dere på (maratontabell).

 

 

  • IFS organiserer futsal gjennom et kameratfotball-konsept; dvs. at i tillegg til organiserte lag, kan uorganiserte lag (lag som ikke er registrert i NIF) få spillegodkjenning i Norge og Europa gjennom aktivitet i IFS-forbundet.
  • Etter påmelding vil tidspunktet for når dere skal spille bli publisert på våre sider innen onsdag kveld før turneringsstart. Dere blir da satt opp i en pulje med normalt fire andre lag som dere spiller mot, og alle kampene i puljen blir spilt i løpet av 2.5 timer.

 

  • Vi har puljer for de som spiller for det sosiale, de som vil vinne, og for jenter – dersom de vil spille i egen klasse. Dersom dere er blant de beste i puljen kommer dere videre til et sluttspill som går helt i slutten av turneringen. All info om tider for sluttspill vil dere finne på turneringssted.

 

  • I våre turneringer spiller både kamerater, venninner, arbeidskollegaer, studentlag/skoleklasser, militærlag, gatelag, familielag osv.

De 15 beste på maratontabellen i sin avdeling kvalifiserer seg til nasjonalt sluttspill hvor kameratlagene kjemper mot andre kameratlag. Vinneren blir titulert NM-mester i Futsal.

Velkommen til kameratfotballen!

 

Les mer her.

Please follow and like us:
error
Annonse: