Mesterliga 2014: Chemcomex Praha beseiret Dynamo Moskva i finalen!

Tsjekkerne vant etter et durabelig oppgjør!
Annonse:

Det tsjekkiske laget fra Praha er kjent som et godt, defensivt organisert lag. I finalekampen mot Dynamo Moskva skulle tsjekkerne virkelig få bruk for sin defensive formasjonstrening. Dynamo Moskva hadde hakket bedre individuelle spillere i finalen, og laget kjempet hardt i angrep for å få ballen i nettet. Istedet var det tsjekkerne som scoret i første omgang. Med en svært god keeper i det tsjekkiske målet klarte Chemcomex å holde unna baklengsmål helt frem til det var ett minutt igjen. Da oppstod den første og avgjørende defensive feilen i det tsjekkiske forsvaret hvor en Moskva-spiller plutselig sto udekket foran mål, og kunne heade ballen inn på innkast. 1-1 ved full tid, og det var klart for 2 x 5 minutter ekstratid, Dinamo Moskva scoret først i ekstratiden, og det virket deretter som den mentale tenningen var høyere hos russerne enn hos tsjekkerne. I det dynamiske spillet futsal kan derimot alt snus på hodet på kort tid, og det skjedde nettopp i denne fantastiske finalekampen. Tsjekkerne gjenfant roen og fornuften spillemessig, og klarte å sette to mål bak Moskva-keeperen. Chemcomex Praha vant 3-2 over et knust Dynamo Moskva-lag.

Please follow and like us:
error
Annonse: