EM 2014: Første treningsøkt for landslaget!

Etter spillermøte på Hotell Slavia var det duket for trening i Slavia Arena.
Annonse:

Rapport fra Praha, Tsjekkia, 18.05.2014:

Landslagsspillerne har ankommet hotellet i Praha, hatt spillermøte og sin første trening allerede. Spillende landslagsleder Tommy Nicolaisen er veldig fornøyd etter den første treningen og forteller: – Det er et veldig høyt nivå på spillerne og alle hadde tenning fra første sekund, vi spilte fire kamper á fem minutter og resultatet holdt seg veldig jevnt. Samspillet ble bedre og bedre utover i treningen, og for hver omgang hadde vi forskjellig press-høyde som vi testet ut. Det er ingen svake linker i laget, så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre videre i forhold til forbedringer, men vi ser det an i morgen – dette ser lovende ut, avslutter Nicolaisen.

 

 

Medisinsk ansvarlig, Kari-Annette Arnestad Olsen var også imponert over nivået på treningen: – Det var veldig dyktige spillere på banen, så dette ser veldig lovende ut, forteller Olsen.

Please follow and like us:
error
Annonse: