Dinamo Moskvas trener er ny landslagsleder for Israel!

Annonse: Klarer trenerlegenden Andrej Polchovski å organisere Israel? Andrej Polchovski har vært tidligere landslagstrener for Russland, og har gjennom en årrekke vært hovedtrener for kanonlaget Dinamo Moskva. Klubben tapte knepent for tsjekkiske Chemcomex Praha i årets UEFS Mesterliga. Nå har […]
Annonse:

Klarer trenerlegenden Andrej Polchovski å organisere Israel?

Andrej Polchovski har vært tidligere landslagstrener for Russland, og har gjennom en årrekke vært hovedtrener for kanonlaget Dinamo Moskva. Klubben tapte knepent for tsjekkiske Chemcomex Praha i årets UEFS Mesterliga. Nå har Norges gruppemotstander Israel head-huntet treneren i forkant av Futsal-EM.

Gruppe A, Slavia Arena: Tirsdag 20. mai: Kl. 20:00  Praha: Israel – Norway

Israels landslagstrener er helt til høyre foran. Bildet er fra UEFS Champions League 2009 da Dinamo Moscow slo nettopp Chemcomex Praha 3-2

 

 

Please follow and like us:
error
Annonse: