EM 2014: Israel vs. Norge. Kampreferat.

Les action-referat fra 1.gruppekamp for Norge under EM 2014.
Annonse:

EM 2014

ISRAEL VS. NORGE

20.mai 2014, Praha, Tsjekkia

 

Spillere:

1.Erlend Johansen

2.Øyvind Neset Olsen

6.Børge Våge

7. Tommy Nicolaisen

8. Christian Ersland

9. Einar Arnesen

10. Wilhem Pepa

12. Karl Fredrik Røsland

14. Saif Haydar

17. Jeton Pestisha

20. Thierry Djedje

 

Det nærmer seg kampstart i første gruppekamp for Norge i EM 2014. Israel møtte Tsjekkia i gårsdagens første gruppekamp og tapte kampen 2 – 5. Det er 3 lag i hver gruppe, og for å være garantert plass i kvartfinalene må Norge dermed vinne denne kampen.

Det er kommet noen på tribunen nå, men en kamp mellom Norge og Israel virker det dessverre ikke som Tsjekkerne er like interesserte i som kampene for hjemlandet – men litt folk er tilstede og ser, så det er bra!

De som starter: Erlend Johansen(keeper), Jeton Pestisha, Saif Haydar, Christian Ersland og Øyvind Olsen.

1.omgang: 

1.min

– Kampen er i gang, helt åpenbart en avtalt start fra Norge, Olsen stormer oppover på høyreflanken, men mister dessverre ballen.

– Israel i angrep, Haydar stopper dem, sender til Ersland, videre til Olsen med tversover til Pestisha som får avsluttet på mål, ballen går dessverre i motspiller og til kast!

– Olsen kaster til Ersland som header ballen tilbake, Olsen skyter, men igjen går ballen i motspiller og til kast! Ååå, kom igjen!:)

– Neste kast går fra Olsen til Ersland som får hodet på ballen, men dommer blåser av for frispark for Norge.

– Veldig god start av nordmennene nå, igjen kommer Pestisha til avslutning, men keeper redder!

– Ersland snapper ballen på egen halvdel og setter fart, kommer seg frem til motsatt halvdel, en Israel-spiller snapper ballen og sentrer tilbake til keeper som tar ballen opp, det blir blåst for tilbakespill og det blir innkast til Norge.

– Forsvaret til Israel snapper ballen, men nordmennene har kontroll igjen.

– Pepa,  Arnesen og Våge er kommet inn for Olsen, Ersland og Haydar.

– Nydelig samspill i det norske laget – Pestisha og Pepa; Pepa gir ballen til Pestisha, Pepa roper på ballen,får den tilbake og smeller til, men keeper tar den dessverre enkelt. Nå må vel ballen snart gå i mål?!

– Israel i angrep, nydelig opprydning av Pepa; Norge mister ballen, men Pepa bruker farten, spurter forbi ballfører,tar ballen og blir dyttet. Norge får akkumulert frispark. Bra jobb av Pepa!

– Nicolaisen er kommet inn for Pestisha.

– Tversover fra Arnesen til Nicolaisen, tilbake til Arnesen på høyreflanken, han avslutter på mål, men ballen går dessverre utenfor! Kom igjen nå Norge!!! Jeg har troen på at dette går vår vei!!!!!!! 😀

– 4.min – En Israel-spiller stormer oppover på høyresiden, kommer til avslutning, men keeper Johansen er sikker i mål og redder.

– Norge kontrollerer kampen foreløpig, men vi vet hvor fort det kan snu i denne sporten.

– Djedje er kommet inn på banen. Nå er han sammen med Pestisha, Olsen og Våge.

– Djedje kommer til avslutning, keeper redder! Argh!

– Nytt angrep av Norge, denne gang med Pestisha og Djedje, igjen kommer Djedje til avslutning – men keeper redder igjen!!

–  Israel prøver på kontring, men mislykkes, og det er ikke rart – for dette Norske landslaget er et utrolig godt lag!! De har startet kampen veldig bra!

– Djedje kommer atter en gang til avslutning, men heller ikke denne gangen går ballen inn.

– Det Norske forsvaret er potte-tett, Haydar hindrer nytt angrep og får ballen fremover, en Israeler snapper ballen, men Olsen er tilbake i forsvar og får ballen ut til hjørnekast.

– Ball fra Johansen til Djedje, Djedje får innkast, han legger ballen ned på bakken for å ta innspark, på IFS-måten, men her i Europa bruker man innkast – noe de andre spillerne passer på at han utfører 😉

– Nytt angrep av Pestisha, ballen går til hjørnekast, kast fra Olsen inn til Djedje som header, keeper redder. Djedje roper til Olsen som kommentar på kastet «det e så j***** bra!» – han er visstnok strålende fornøyd med kaste-egenskapene til Olsen! 😉

– Pestisha kommer til avslutning,knallhardt skudd utenfor! Åååå, kom igjen nå folkens!!! For en gøy kamp hittil!!!!!!!!

– På banen nå: Haydar, Pestisha, Arnesen og Ersland. Den hviterussiske dommeren gir beskjed til den norske benken at de må huske å ikke løfte hælen på innkast, hyggelig gjort, da slipper man feilkast i fremtiden, forhåpentligvis…

– Israel med sjanse, en spiller kommer seg frem på venstresiden og får avsluttet, men ballen går heldigvis utenfor!

– Nå må Norge snart sette ballen i mål!

– Nytt angrep av Israel, fremste spiller leverer ballen til møtende medspiller som får skutt med en lur futsal-tipp, ballen går i stolpen og ut, Johansen får tilslutt kontroll over ballen!! *PUH!!*

– Våge har kommet inn for Haydar.

– Arnesen til sjanse på høyreflanken, skyter, men ballen treffer Ersland og motspiller.

– Det står 11 minutter igjen av kampen, Norge har 2 akkumulerte mot seg, Israel 1.

– Det var tydelig i kampen i går mellom Israel og Tsjekkia at keeperen er det svakeste leddet hos Israelerne, her må Norge utnytte dette og få til noen gode skudd på mål – men det kan ofte være lettere sagt enn gjort…

–  Det har snudd litt i kampen nå, Israel har kommet mer inn i kampen.

– Arnesen får ballen på egen halvdel, setter fart fremover og avslutter med et knallhardt skudd på mål, ballen går like utenfor!!! Ååååå!!! Synd!

10min:

–  Nicolaisen tar timeout for laget når det står 10 minutter igjen av 1.omgang. Spillerne drikker og prater seg imellom mens Nicolaisen tar en pep-talk tilslutt.

– Etter timeout er det Våge, Olsen, Ersland og Pestisha som er på banen. De får innkast på motsatt halvdel, ball fra Olsen inn i feltet til Ersland som dessverre blir hindret av motstander til en ordentlig avslutning.

– Peshisha har ballen og viser tekniske takter, ballen går til kast, kast fra Olsen til Våge som styrer forsvaret nå.

– Dette er spennende!!!!!! Sett ballen i mål nå Norge, så nervene mine kan roe seg litt!?!? 🙂

– Lang ball fra Johansen frem til Ersland som står på topp, ballen går til kast. Pestisha kaster, tilbake til Våge, Johansen til Pestisha som blir felt på midtbanen. 2 akkumulerte i fordel Norge.

– Olsen sender frisparket tilbake til Våge, frem til Pestisha, ballen går til kast. Olsen og Pestisha samspiller fint, men Israelerne har fått kontroll i forsvar nå. Pestisha og Haydar er tilbake og rydder opp, Haydar mister skoen på vei ut igjen, roper på dommer som ikke hører han, Israel angriper og Johansen må trå til og få ballen ut til kast.

– Olsen får seg en trøkk på 6.meteren etter innkastet og må byttes ut. Frispark til Norge. 3 akkumulerte til fordel for Norge.

– Haydar tar frisparket, videre til Nicolaisen, Nicolaisen bruker ben-flinke Johansen som støtte og Norge kommer seg fremover. Ballen går til kast.

13.min

–  Israel snapper ballen og setter fart, Haydar setter ut foten for å hindre spilleren, treffer ikke ballen og får gult kort. Frisparket til Israel går ut i intet. Kast til Nicolaisen på egen halvdel.

– Israel i nytt angrep, nei, nå er det altfor spennende her, nå må dere finne igjen formen dere hadde de første minuttene Norge!!!

–  På banen nå, Arnesen, Haydar, Pepa og Nicolaisen.

–   H****** en spiller kommer seg fri og stormer mot mål, finter ut Johansen og ballen går i mål – tror jeg! Men Nicolaisen er på plass og redder ballen på streken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nydelig jobb av landslagslederen!!!AIAIAIAIAIAIIAI!!!! Nok spenning nå Norge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *PUH*!!!!

– Israel får kast like ved eget hjørne, de kaster feil, Haydar snapper kastet og får avsluttet på mål samtidig som dommer blåser av for feilkast. Keeper ligger nede i ca. 1 minutt da det ser ut som ballen traff han i ansiktet. Det er krutt i Haydar sin skuddfot!!!!

–  Bytter på Norge: Djedje, Våge, Arnesen, Pestisha er på banen nå.

–  Arnesen tar kastet, mister balansen og faller nesten fremover, henter seg inn og kastet blir godkjent. Israel snapper ballen etter litt klabb og babb hos Norge og de setter fart, Johansen får kontroll mens Israel sin keeper finner ut at han blør neseblod etter skuddet til Haydar og må få medisinsk tilsyn.

– Ballen blir droppet på 6.meteren til Norge, Israel er heldigvis sportslige og gir ballen til Johansen.

–  Like etter setter Israel fart, nydelig parering av Johansen!!!! Bra!

– Norge har mistet litt av roen de hadde til å begynne med, og Israel har skrudd opp tempoet.

– Innkast til Israel på Norges halvdel, en spiller får headet, og Johansen må slenge seg så lang han er for å få ballen opp og over tverrligger! Bra Erlend!!!

–  Israel tar timeout. Jeg håper Nicolaisen får snakket litt ro i laget igjen nå, det kan være vanskelig å holde roen når marginene står i mot, men slik kampen har vært har jeg fortsatt tro på at det til slutt vil løsne for nordmennene!

–  Hjørnekast til Israel, Djedje er på plass og får ballen ut til nytt kast, som Israel kaster feil på og Våge får ta neste kast.

– Våge og Olsen sentrer litt frem og tilbake mens jeg holder pusten i håp om at de ikke blir blåst av for passivt spill. Olsen sender ballen til Pestisha, Israel overtar, men Våge og Olsen rydder opp.

– Israel i nytt angrep, får frispark midt på Norges halvdel på venstresiden, og det betyr 4 akkumulerte i fordel til Israel. Usj!

–  Nydelig forsvarsarbeid av Djedje, han hindrer to sjanser fra Israel!! Innkast til Israel, Johansen får hånden på ballen og sender ballen ut.

– Djedje lager frispark på midten, 5 akkumulerte i fordel til Israel. Djedje finter seg fri på Israel sin 9.meter, kommer til avslutning, keeper redder, Olsen får ballen og smeller til, vet ikke om det er en god keeper-redning eller fordi keeper står der, men ballen går IKKE i mål nå heller!!!! Ååååååå!!!!!!!

–  På banen nå: Olsen, Ersland, Pestisha, Våge. Nå må de ikke lage frispark, da blir det 9.meterstraffe til Israel for hvert kommende frispark!

– Innkast til Israel, Våge har kontrollen i forsvar og får ballen fremover, men han blir felt av en Israeler på midten og Norge får frispark.

–  Ersland til avslutning på høyresiden – keeper spiller plutselig en helt fantastisk kamp – han som alle trodde var det svakeste leddet (inkludert meg!) – redder alt i dag!!!! Argh!!!!

– Ersland prøver seg igjen, kommer seg fri helt oppe på høyresiden, får snudd seg rundt og satt ballen mot mål, ballen går like utenfor stang!!!

– Pestisha blir felt på egen halvdel, nå står det 5 – 5 i akkumulerte, så nå må begge lag være forsiktige.

–  Ersland i duell, viser tegn til smerte og hinker av banen. På banen nå: Pestisha, Pepa, Nicolasisen og Haydar.

– En Israelsk motspiller løper rett i den nå stakkar Israelske keeperen, som igjen får seg en smell og tar seg mot hodet. Det ser ut som han sliter voldsomt med nesen nå etter to harde sammenstøt.

20.min: SCORING 0 – 1

–  Pestisha gjør en fantasisk kamp, finter seg forbi gang etter gang, Haydar viser også tekniske takter, han får tilbake ballen fra Pestisha, og skyter knallhardt i MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Haydar vipper ballen i volley og skyter knallhardt!!!! FANTASTISK!!!

– Det står 10 sekunder igjen av 1. omgang – og Israel kommer i angrep, Johansen redder og kampen blåses av til pause. 1 – 0 til Norge!!!! Endelig!!!!!!!!!!!! JAAAAAAAAAAAA!!!!! Igjen: Fantastisk!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAUSE:

–  Det Tsjekkiske landslaget sitter bak oss og spionerer på lagenes spillestil, jeg spør landslagslederen om han har en kommentar, og han sier at har troen på Norge. Han mener vi vil vinne med fem -seks mål, og at det kommer til å gå vår vei. Han kommenterer også at Pestisha har vært helt fantastisk i denne kampen.

–  Jeg tar meg en rolig stund på tribunen og prøver å roe spenningsnivået i kroppen litt. Kampen har vært mer spennende enn forventet, men det er jo det som er gøy – så lenge det går vår vei tilslutt selvsagt! 😉 Foreldrene til Einar Arnesen har tatt turen fra Norge for å følge sønnen sin på landslaget, og kommenterte før kampen at de håper Norge kommer videre, for de har ikke tenkt å reise hjem enda! Det håper jeg også, og om vi vinner i dag er vi videre, da Israel isåfall står med 0 poeng etter 2 kamper, og dermed blir gruppe-taperen.

– Jeg er veldig fornøyd med uttaket til Nicolaisen, det er en god sammensetning av spillere på laget, og det virker som at treningene har hjulpet mye på samspillet, for det er det ingenting å si på! Det er landslagsdebut for Pestisha, Johansen, Røsland, Nicolaisen, Våge og Pepa – mens Haydar, Djedje, Olsen , Ersland og Arnesen har god erfaring fra tidligere landslagsspill. Pepa var tatt ut til EM i 2012 i Hviterussland, men måtte dessverre melde forfall i siste liten.

2.omgang 

Da nærmer det seg 2.omgang. Israel starter med ballen. Nordmennene som starter er Ersland, Haydar, Pestisha og Olsen, og selvsagt keeper Johansen.

– Og Israel starter bra, en spiller kommer til avslutning på høyresiden, ballen går i stang på motsatt side og heldigvis ut igjen!!! *PUSTER UT*!!!

21.min: SCORING 1 – 1

–  Norge i angrep, forsvaret til Israel rydder opp – de kontrer og en spiller setter ballen knallhardt i mål! 1 – 1! Hele det norske forsvaret rygger uten at noen presser ballfører eller blokkerer, og han får kommet til fritt skudd. Shit, dette var ikke en god start på 2.omgang!

– Pepa er kommet inn for Ersland.

– Norge i angrep, Pestisha får ballen ut til kast på Israels halvdel,men han står med foten innenfor linjen og Israel overtar kastet.

– Israel setter fart og kommer nok en gang til avslutning, ballen går heldigvis utenfor!

22.min: SCORING 1 – 2

–  Norge kontrer med Olsen og Pepa i hovedrollene, nydelig veggspill mellom de to, Olsen kommer til skudd på høyresiden og skyter ballen knallhardt i MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!! ÅH, for en fantastisk følelse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  1 – 2!!!!!!

– Haydar finter seg fremover, forbi en, forbi to israelere, han faller samtidig som han avslutter, og ballen går dessverre utenfor!

-På banen nå: Arnesen, Pepa, Nicolaisen og Våge.

– Pepa er inni 6.meteren til Israel, gir videre til Arnesen som prøver å avslutte, men han blir blokkert av det israelske forsvaret! Synd!

–  Israel i angrep, men ingenting skjer, et dårlig skudd går langt over både spillere og målet!

–  Nicolaisen i duell på midten, lager frispark, men nordmennene på benken protesterer høyt. Frisparket taes, og Djedje, som er kommet inn på banen, blokkerer.

– Innkast til Israel, kaster inn i 6.meter, Våge og Nicolaisen får ikke helt kontroll over situasjonen og Johansen må trå til med redning. Djedje får ballen og setter fart, pasning over til Arnesen som dessverre ikke rekker frem, men begge er fornøyde med samspillet og tuller med hverandre, det er god stemning mellom de norske spillerne her! 🙂

– Angrep av Israel, landslagsleder Nicolaisen er på plass i forsvaret og rydder enkelt opp.

–  Arnesen blir felt på Israels halvdel, nordmennene stiller seg opp for å ta frispark, innøvd trekk, men israelerne leser det og hindrer videre spill.

–   Angrep av Israel, nydelig redning av Johansen!  Rett og slett en nydelig redning  – en skikkelig «kattehopp-redning» om det er mulig å si. Ballen går til innkast. Johansen redder atter en gang!!! *PUH!*

26.min: SCORING 2 – 2

–  Men mens jeg skriver siste ord er Israelerne i nok et angrep, en spiller kommer til skudd og setter den knallhardt i mål! Akk o ve!!!! 2 – 2! Og det betyr enda mer spenning!!!

– Djedje kommer til skudd på venstresiden, hadde keeperen hatt en så dårlig dag som han hadde i går hadde vi ledet myyyyye – men keeper redder.

– Djedje snapper ballen igjen og avslutter, denne gangen går ballen like utenfor stangen! Åååååååååååååååååååååååååååååå – som med de norske lagene i Uefs-cup og Mesterligaen synes jeg virkelig ikke marginene er på Norge sin side idag!

– Nytt angrep av Israel, Haydar feilberegner pasning, men han snapper den tilbake.

– Israel har ballen – prøver å lobbe over keeper Erlend, men ballen lander på nett-taket.

–  Frispark til Norge på Israels halvdel etter at Haydar blir felt i forsøk på mål, igjen leser Israelerne det innøvde trekket som det virker som nordmennene ikke helt har kontroll på, mulig Israel har hatt noen spioner under treningene – og de setter fart. En spiller kommer helt alene mot keeper Johansen, jeg holder pusten, men Johansen gjør igjen en glimrende jobb, og redder!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aiaiaia, jeg blir helt sliten av denne spenningen!!!

– På banen nå:  Ersland, Pestisha, Haydar og Olsen. Det er hurtige bytter i laget. Nydelig ball fra Haydar frem til Ersland, som dessverre ikke får tatt i mot skikkelig, og ballen går til kast.

30.min: SCORING 2 – 3

– Kast fra Haydar inn til Ersland, som finter ut både siste utespiller og keeper, holder seg helt rolig og setter ballen enkelt i MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HERLIG!!!!!!!!!!!! 2 – 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

– Israel er kjapt i angrep etter målet, Johansen står som en bauta i mål, og redder igjen en nydelig redning!!!!

– Tempoet har roet seg litt ned i kampen akkurat nå, merkelig nok – men kjenner jeg futsal rett så varer det nok ikke så lenge..

– Arnesen snapper ballen på egen halvdel, stormer fremover og avslutter på mål – men den overraskende gode keeperen til Israel redder igjen!! Irriterende at han ikke kunne ha en så dårlig dag som i går altså……

– Nicolaisen frem til Pepa, tilbake til Tommy, til Våge som sender lang ball frem til Pepa som finter seg fri, Israel snapper dessverre den påfølgende pasningen, Arnesen snapper tilbake, men ballen går til kast for Israel.

– En Israel-spiller prøver på en futsal-tipp fra midtbanen, men Johansen har kontroll på at ballen går over.

– Israelerne virker som de har mistet litt piffen nå, vet ikke hva de forventet av det Norske laget, men akkurat nå virker de veldig stresset og gjør mye småfeil.

–  Den ene spilleren på Israel har derimot gjort en veldig god kamp, han kommer til avslutning, men Johansen har igjen kontroll!

– Arnesen kommer til skudd midt på Israels halvdel,knallhardt skudd like utenfor!!!!! Ååååå!!!

– Sett det 4 målet nå noen, please!?!?!?!? Spenningsnivået i kroppen min trenger å senkes litt:D

– På banen nå:  Våge, Olsen, Pestisha, Djedje.

–  Det står 2 – 2 i akkumulerte frispark, og 10 minutter igjen av kampen.

–  Djedje mottar innkast fra Olsen på Israels halvdel, han har helt åpenbart et brassespark i tankene slik kroppsholdningen ser ut, men ballen er litt for lang, så han demper i stedet.

– Israel i angrep, Johansen tar ballen opp utenfor bakerste linje og Israel får innkast, de klarer ikke å få noe ut av kastet, og Norge setter fart. Pestisha får servert en ball som dessverre er litt for lang, så keeper rekker den først.

– Innkast til Norge på Israels halvdel, Olsen til Våge, Olsen dribler seg forbi, men motstående forsvarer hindrer avslutningen og ballen går utenfor.

–  Olsen, Djedje og Pestisha setter fart, nydelig samspill: Pestisha kommer til avslutning – men forsvaret rydder dessverre opp og setter fart – det gjør også Pestisha, Djedje og Olsen, og de hindrer angrepet sammen med Haydar som er kommet inn som forsvarer. Haydar setter fart og er alene fremfor mål, men 3 motstandere står mot han og hindrer spillet. For en sjansefull kamp!!!

– Bytter: Nicoalsein, Arnesen og Ersland er kommet inn.

–  Ersland blir skadet nok en gang i duell, medisinsk ansvarlig Kari Annette må ut for å hjelpe til, Ersland går ut, men kommer inn igjen like etter – enten står han i mot smertene og spiller videre eller så var det ikke så vondt.

– Ballen går mye frem og tilbake mellom lagene nå, det er 4 minutter igjen og Norge er dermed 4 små minutter fra kvartfinale!!

– Israel kommer til skudd og Johansen redder!!

– Arnesen setter fart, men skuddet blir stoppet og går til kast. Kast fra Nicolaisen til Johansen, videre til Haydar, frem til Ersland, tversover til Arnesen som avslutter  knallhardt, men ballen går utenfor!

–  Kaptein Johansen snakker mye i laget og forsøker å få spillerne til å holde konsentrasjonen oppe de siste minuttene. Nicolaisen i angrep, blir blokkert, Ersland tar returen med en fantastisk benparade langt oppi luften , demper ballen og skyter knallhardt på mål!!! Nesten!!!!

– På banen nå: Pestisha, Pepa, Arnesen og Haydar.

–  Israel med to kjappe angrep, Johansen gjør en fantastisk kamp og redder to nye fantastiske redninger!!!!! Det står 1 minutt igjen av kampen, vi er 1 minutt fra kvartfinale!!! Kom igjen nå Pestisha, Pepa, Arnesen, Haydar og Joahnsen!!

– Og Israel skyter i stang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oh my god!!!!!!! De tar timeout og det står 30 sekunder igjen av kampen.. tror jeg. Pestisha ramlet inn i dommerbordet og nullet ut både tid, resultater og akkumulerte, så dommerne må fikse dette før kampen kan starte igjen. For min del må de bare blåse av med en gang!!!!

– De som skal passe forsvaret de siste sekundene er Djedje, Haydar, Pestisha og Olsen. Om Israel klarer å score i de siste sekundene er det kun spillerne på banen når kampen blåses av som kan ta straffe.

– 32 sek igjen, Israel har kast på midten, og de kaster feil!!!! Yes! Pestisha gjør seg klar til å kaste, kaster bak til Johansen, som sentrer langt frem. Olsen demper på brystet, sentrer til Djedje, Israel snapper ballen, Djedje jobber den inn igjen og den Israelske spilleren dundrer inn i veggen etter møte med muskelbunten Djedje. Kast til Israel,  Nicolasein tar timeout. Det står 11 sekunder igjen av kampen!!!!!!!!! Ååååååååååååå – jeg tenker med frykt på Chemcomex som scoret når det sto 9 sekunder igjen av sin kamp i Mesterligaen, og kommer nok til å holde pusten til dette er avblåst!!!

– Og der blåses kampen av!!!!!! Og Norge vinner sin første gruppekamp 3 – 2 over Israel!!!!! For en fantastisk følelse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Og FOR EN KAMP! Jeg tror ikke jeg har klart å vise hvor spennende denne kampen har vært med skrivingen, for det har vært så altfor spennende at jeg har falt ut gjentatte ganger og heller holdt meg til hodet!!! Men sånn er det når kampene blir så aaaaltfor spennende og jeg egentlig vil legge fra meg dataen og heller stå og hoppe på tribunen!! 😀 IFS-leder Kurt Hartvedt, som må holde seg nøytral under kampene, har også måttet kvele mange rop og gledes-hyl, slik som medisinsk ansvarlig Kari Annette Arnestad Olsen har måttet gjøre på benken. Det er sjelden jeg tar hendene bort fra tastaturet mens jeg skriver rapport under kampen, men idag har hendene mine funnet veien mot hodet og opp i luften maaaaange ganger!! Men hva gjør vel det når alle nordmennene i hallen tilslutt kan strekke hendene i været og JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBLE for seier!!!!!:D

– Israels russiske landslagstrener kommer forbi og gratulerer oss med seier – han kommenterer også at Jeton Pestisha var veldig god i denne kampen. Det er jeg helt enig med!

– Informasjonsansvarlig for det Tsjekkiske Futsalforbundet, Petr Koceek,  inviterer på en vennskapelig feiring da både Norge og Tjekkia er garantert avansement til kvartfinalene – og det kommer ihvertfall jeg til å takke ja til, både for å roe ned igjen stress-nivået som ligger i kroppen – og ikke minst slappe av med en god seier i bagasjen etter første kamp!

Jeg takker for meg her i Praha, og er tilbake med referat fra morgendagens kamp mellom Norge og Tsjekkia! 😀

AV: Maria Hanstveit

Maria Hanstveit

 

Please follow and like us:
error
Annonse: