Futsal-EM: Israel vs. Norge – Pestisha fikk mye skryt!

Jeton Pestisha spilte en fantastisk kamp i sin landslagsdebut ifølge flere.
Annonse:

Jeton Pestisha utmerket seg veldig i gårsdagens kamp mot Israel. Den tekniske vestlendingen fikk skryt av Ales Storc,Tsjekkias landslagstrener, i

Ales Storc som futsalspiller (Photo courtesy: Jan Tauber – Futsal)

pausen. Storc overvar kampen med mannskapet sitt. Han ville ikke gi noen offentlig analyse av det han hadde sett av Norge før kveldens kamp (Norge vs. Tsjekkia) av taktiske årsaker, men kommenterte at han hadde lagt godt merke til nr. 17 (Pestisha) som han sa var en meget viktig spiller for Norge med sin teknikk og bevegelse. Han avsluttet også med å si at Djedje også var en farlig spiller, og en spiller som alltid var interessant å se spille og ikke minst finne ut hvordan Tsjekkia skal stoppe ham.

 

Også den russiske landslagstreneren til Israel (klubbtrener for Dinamo Moskva), Andrej Polkhovsky, håndhilste på IFS-teamet etter kampen. Han viste tommelen opp og sa enkelt og greit «number 17, very good player»!

Dommerne hadde også kommentarer om Pestisha etter kampen, den ene dommeren Marc Nihol mente Pestisha var den beste spilleren han hadde sett i gruppen og var veldig imponert over hvor god Pestisha var med begge bena.

Konklusjonen forøvrig fra flere IFS-teamet snakket med etter Israel-kampen var at Norge spilte enda mer som ett lag enn tidligere, og landslaget viste en god utvikling i internasjonal futsal-sammenheng.

Please follow and like us:
error
Annonse: