EM 2014: Les actionreferat fra kvartfinalen Norge vs. Hviterussland

Norge hadde fortjent seieren!
Annonse:

EM 2014:

Praha, Tsjekkia

Kvartfinale: Norge vs. Hviterussland

22.mai 2014

Av: Maria Hanstveit


Spillere:

1.Erlend Johansen

2.Øyvind Neset Olsen

6.Børge Våge

7. Tommy Nicolaisen

8. Christian Ersland

9. Einar Arnesen

10. Wilhem Pepa

12. Karl Fredrik Røsland

14. Saif Haydar

17. Jeton Pestisha

20. Thierry Djedje

 

Det nærmer seg kampstart, Kristoffer 9.mnd som er sønn til medisinsk ansvarlig Kari-Annette sitter på tribunen og klapper lystig med på introduksjonen av alle spillerne.

Spillerne som starter på banen: Erlend Johansen(keeper), Christian Ersland, Jeton Pestisha, Saif Haydar og Øyvind Olsen.

– Norge kjapt i angrep, kommer seg fremover med Ersland to ganger på rad før det har gått 10 sekunder – så dette lover foreløpig bra!

– Hviterussland i angrep, prøver å lobbe ballen mot mål, men den går laaangt over.

–  Olsen snapper ballen på egen halvdel, videre til Ersland som setter fart, keeper kommer utenfor 6.meter og blokkerer.

–  Norge i nytt angrep, Haydar kommer seg fremover, blir hindret men får ballen videre til Djedje som er kommet inn, Djedje skyter, men ballen går like utenfor!! Bra Norge!!!

– Arnesen og Djedje har kommet inn for Ersland og Olsen.

–  Kapteinen til VLZ Gomel, en av toppspillerne til Hviterussland er ikke å se på benken i dag, så det er en god nyhet til Norge!

–  2.min – Hviterussland i angrep, men nordmennene holder god kontroll på de, Djedje tar ballen, setter fart oppover linjen, blir felt og Norge får frispark.

– Djedje tar frisparket, Haydar står inni feltet, men forsvaret til Hviterussland er på plass og klarerer, Djedje får ballen tilbake men skyter langt over.

–  Bra start av nordmennene dette her!!!

–  3.min – Haydar hindrer nok et angrep fra H, ballen går til innkast og Haydar kaster tilbake til kaptein og keeper Johansen. Johansen med lang ball frem til Djedje, videre til Nicolaisen som prøver å avslutte, men treffer en H-spiller. H stormer fremover, men Haydar er igjen på plass og stopper de!

–  På banen: Arnesen, Nicolaisen, Djedje, Våge.

–  God kommunikasjon i laget er det også i dag, alle roper for markeringer og hvor motstanderne er til enhver tid.

– Antydning til opptellingsvansker i forsvaret, men ikke noe kritisk foreløpig.

–  4.min – Et dårlig h\H-skudd går ut og Johansen har ballen, spillet går litt fremover før H igjen tar den og kommer til avslutning, men ballen går utenfor også denne gang.

–  Johansen med lang ball fremover, dessverre står H-spillerne klare, fanger den og overtar spillet.

–   Våge lager frispark like over midten, Arnesen stopper frisparket først, Pepa og Våge spiller tilbake til Johansen. Arnesen og Våge har ballen og bruker Johansen som støtte. Enda en lang ball fra Johansen, men den går for langt og H-keeper har styringen.

–  5.min – Olsen har kommet inn og dribler seg fremover på venstresiden, en H-spiller blokkerer han dessverre og ballen går ut. H-starter igjen, spiller høyt på Norges halvdel, Johansen må ut og slenge seg med bena først for å få ballen bort!

–  H prøver seg igjen, denne gangen med knallhardt skudd like utenfor stolpe! Puh!

–  Pepa blir felt like utenfor 6.meter på H sin halvdel, frispark til Norge på ca. 8.meter. Olsen gjør seg klar til å ta det, Våge står litt bak, Pepa er fremme i midten.

–   Olsen skyter, keeper og motspiller står klare, returen til Olsen går frem mot Pepa, men det hviterussiske forsvaret rydder opp.

– På banen nå: Olsen, Våge, Pepa og Pestisha.

7.min –  Olsen hindrer nytt angrep av H-russland, ballen går ut til kast på egen halvdel. De får ikke noe ut av kastet og ballen er i Olsen sine bein. Sender frem til Ersland, men H-russland snapper den og igjen må Johansen trå til, han slenger seg metervis utenfor 6.metersirkelen og sender ballen langt avgårde! Johansen er som alltid helt på hugget!

– H har ballen, men klarer ikke komme sg gjennom forsvaret til Norge nå!

–  8.min – Haydar, Pestisha, Ersland og Arnesen er på banen. Pestisha med pasning frem til Ersland som dessverre ikke når den og ballen er igjen i H-sine føtter.  De fortsetter å presse høyt, kommer til avslutning, men igjen kommer de seg ikke forbi keeper Johansen som gjør en helt fantastisk kamp foreløpig!

–  Innkast til H, spilleren må kaste helt tilbake, og det betyr at markeringene til nordmennene fungerer!

–  Arnesen med lang ball til Pestisha, ballen går ut til kast, Nicolaisen bytter inn og tar kastet – frem til Ersland. Haydar fanger det påfølgende angrepet fra H, sender frem til Ersland som blir felt like utenfor 9.meter – og Norge får frispark.

–   Haydar tar frisparket, skyter knallhardt, men ballen går utenfor stang! Synd!

–  09.min – Høyere tempo på banen nå, Nicolaisen stopper første forsøk på angrep, Haydar hindrer de etterpå, Djedje har kommet inn på banen. Nicolaisen stopper de igjen, og ballen går tilslutt til kast på norges halvdel. Kast fra Djedje til Johansen – frem til Olsen, videre til Haydar og frem til Djedje. Tilbake til Haydar med lang ball frem til Olsen, men den er litt for lang og går ut.

–  11.min – Hviterussland sliter med å komme seg gjennom til sjanser, men det er fortsatt noen tellefeil i det norske forsvaret, og det kan fort straffe seg! Men de spiller som de gjorde mot Israel og i siste del av kampen igår mot Tsjekkia, så dette lover bra om de klarer å holde dette oppe! Og det håper jeg!!!:D

– Olsen stopper et angrep og H må trekke seg helt tilbake, Haydar får ballen ut til kast i neste forsøk. Johansen frem til Djedje som blir stoppet av 3 spillere, må sende tilbake til Olsen som kommer seg fremover, ballen går til kast for Norge, H snapper den og setter fart, men Olsen er tilbake i forsvar , slenger seg og får ballen ut til kast. H får ikke noe ut av kastet nå heller, og Norge har igjen kontrollen. På banen nå: Pestisha, Pepa, Olsen, Haydar.

–  Bra jobb av Pestisha, han slipper ikke spilleren sin av syne og hindrer neste angrep ved å få ballen ut til kast. Haydar med ball frem til Pestisha, tilbake til Haydar som finter seg forbi, inn til Pestisha igjen som prøver å få ballen frem til Pepa foran mål, H  tar den og setter fart, men Pepa er kjapt tilbake og stopper de.

–   Norge i nytt angrep, Pepa prøver å få snudd seg fremfor mål, men den hviterussiske keeperen hindrer han! Ååå!

–  14.min – H-russland spiller ball, kommer til avslutning på venstresiden, men keeper Johansen har kontroll på at skuddet går utenfor.

–  Feil i forsvaret til H gjør at Pepa får ballen uventet, prøver å sette fart, men ballen går ut til kast. Arnesen kaster til Våge, tilbake til Johansen som sender ballen fremover, faren med langpasninger er at motstanderne snapper den først, og det gjør de nettopp nå – men nordmennene får ballen ut til hjørnekast.

–  De stopper kastet og ballen går tilbake til H, som setter fart, stormer fremover, en spiller står alene og kommer til avslutning, men Johansen er på og redder!

–  Hjørnekast til H, heller ikke dette får de noe ut av – Norge har kontrollen.

–  På banen nå: Olsen, Arnesen, Erlsand og Våge.

–   Etter et norsk angrep kontrer H, en spiller står fri til å ta ballen, men pasningen fra medspiller er heldigvis for dårlig og ballen går ut!

–   Norge i angrep med Olsen og Ersland, ballen går ut til hjørnekast. Kast fra Olsen inn i feltet til Ersland, men Ersland treffer ikke helt og skuddet går utenfor!  Heia norge!!

–  Våge stopper neste angrep, men H snapper ballen på ny, Olsen er inne og blokkerer så Johansen får slengt seg så lang han er for å stoppe ballen fra å rulle i mål! *PUST UT!*

– Hviterussland i nok et angrep, skuddet går heldigvis utenfor. På banen: Olsen, Djedje, Pestisha, Våge.

–  Pestisha snapper ballen på midten, sender videre til Djedje som hæler ballen over eget hode, demper den og kommer til avslutning! Publikum jubler over de tekniske ferdighetene til Djedje, men ballen går dessverre ikke i mål! Synd, for det hadde vært en fantastisk scoring!

–   H kjapt i angrep igjen, en spiller kommer til avslutning men Olsen får hindret de igjen og Johansen kan redde nok en god redning!

–   Timeout –

18.min –frispark til H-rusland på ca. 8 meter på høyre side, sender frisparket inn foran mål, en spiller står alene og skyter, men igjen er super-keeper Johansen klar og fanger!

Og Olsen kommer seg fri, finter seg forbi både siste forsvarer og keeper og setter ballen i MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fantastisk!!!!  1 – 0 til Norge over Hvitersussland!!!!

Olsen var «iltrande forbanna» i timeouten, og det er helt supert om han kan bruke sinnet sitt på å sette ballen i mål!!

Det står 1 minutt igjen av 1.omgang, kom igjen nå Norge!!!!

På banen nå: Pepa, Pestisha, Arnesen og Våge. Pestisha og Våge er i duell og Pestisha feller en spiller like utenfor 6.meteren, frispark til H på ca. samme sted som tidligere – de tar frisparket, men Johansen står klar i muren og stopper de igjen!!!!!!!! For en fantastisk jobb av keeper Johansen i dag!!!!!!!

PAUSE:

Fy flate!!! For en kamp!!! Med dette resultatet er vi videre til semifinalene for første gang i IFS-historien!!! Så akkurat nå kunne jeg ønsket at kampen bare var over!!! Jeg klarer ikke å skrive noe akkurat nå.. jeg er tom for ord. Jeg må bare sitte og ta dette innover meg en stund…

Fru Arnesen kommer bort og prater, hun sier laget ser ut som det er et helt annet lag enn i går – og at det er fullt av trøndere som følger med kampen på nett-tv  – gøy!:)

2.omgang

– Da er lagene på plass igjen. Hviterussland starter med ballen. Pestisha, Ersland, Arnesen og Haydar starter på banen.

Og H starter med et angrep, Haydar og Johansen jobber i lag og får ballen ut til hjørnekast. Kastet går inn i feltet der en H-spiller igjen står helt alene og kommer til avslutning, heldigvis gjør han en elendig avslutning og ballen går ut.

– Ball frem til Ersland som faller utenfor 6.meter, H kontrer, men de får ikke uttelling for forsøket denne gangen heller…heldigvis!

– Innkast til Norge på egen halvdel, de sentrer ballen frem og tilbake på egen halvdel før de setter fart. Ballen frem til Olsen, tilbake til Haydar som skyter – og ballen går liiike utenfor!!!! Ååååå!

– H kontrer, men igjen stopper Norge de!

–  Nytt angrep av H, Nicolaisen er ute og stopper de og får ballen ut til kast på egen halvdel. Haydar kaster inn til johansen, frem til Djedje, men Johansen kastet over midten og ballen går til innkast på midtstreken for H. Ball fra Olsen frem til Djedje, ballen går til kast for H, Djedje protesterer mot dommeren, mener han blir dyttet. Jeg synes Hviterusserne holder og dytter mye i det skjulte, dessverre får ikke dommerne det med seg!

– På banen Olsen, Pestisha, Haydar og Djedje. Olsen snapper ballen på egen halvdel, kommer seg fremover, finter seg forbi nesten alle hviterusserne og skyter, den siste spilleren stopper han og de setter fart, en spiller kommer til avslutning, men ballen går ut! PUH!!!!

–  Pestisha frem til Arnesen, som blir stoppet, ballen videre til Djedje som også blir stoppet, frispark til H på egen halvdel. De får ikke noe ut av frisparket.

– Dette er altfor spennende!!!!!! Heia Norge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

–  Litt mer temperament i denne kampen enn i gruppekampene, H til avslutning nok en gang, men ballen går utenfor på andre siden! Kom igjen nå Norge!! Hviterussland har hevet nivået i laget etter pausen, så de norske spillerne får kjørt seg nå.

– Nytt skudd fra H, Johansen står klar og fanger den i armene!

– Djedje til Olsen, videre til Haydar, tilbake til Djedje som sender frem til Pestisha, spill frem og tilbake i det norske laget, Djedje mister balansen når han er i angrep, løper på alle fire mens han jakter ballen, klarer søren meg å nå den igjen og skyter – men treffer ikke helt! Forståelig nok!

–  H kommer til avslutning på høyresiden, ballen går via Olsen og mot mål, men Johansen gjør nok en strålende redning!

– Pestisha finter seg fri på venstresiden, kommer seg fremover, men blir stoppet, Olsen rydder opp, bruker Våge og Johansen ,lang ball fremover som H snapper.

– Nok en mulighet til H-russland, skuddet går utenfor! Nå vil jeg gjerne se noen sjanser andre veien, for dette er fortsatt altfor spennende! En 1 – 0 ledelse i futsal er absolutt ikke en sikker ledelse, og det står fortsatt 14 minutter igjen av kampen – så mye kan skje.

– På banen nå: Nicolaisen, Arnesen, Våge og Pepa. Arnesen kommer seg fremover, skyter, men ballen treffer dessverre motspiller!

– Nydelig flikk-pasning fra Pepa til Arnesen som avslutter på mål – men den hviterussiske keeperen står klar og redder! Søren!!

– Våge gjør en kjempejobb i forsvar og hindrer neste sjanse!

–  Johansen med ball frem til Arnesen som header mot mål, men keeper redder dessverre enkelt. Arnesen er på hugget!

– H i angrep igjen, atter en nydelig redning av Johansen med hjelp av Våge!

– 28.min – SCORING 1 – 1. Og der får H uttelling for sjansene sine, en spiller står alene på topp mot en nordmann, presser seg gjennom og får levert pasning til en annen spiller som kommer alene og setter ballen i mål.

–  På banen nå: Våge, Olsen, Pestisha, Ersland.

–   Ersland lager frispark på midten av H’s halvdel og får gult kort.

–  På banen nå: Olsen, Djedje, Pestisha, Haydar. H sentrer frisparket frem og tilbake, igjen misser markeringene i det norske laget og en H-spiller kommer til avslutning, heldigvis står Olsen i veien og ballen går til hjørnekast.

–  H-russland presser høyt nå, men Haydar og Olsen stopper de, Djedje fremme på banen, H- tar den igjen og setter fart.

–  Olsen tar den tilbake, dribler seg fantastisk forbi både en og to spillere, kommer til avslutning, knallhardt i krysset, dessverre er keeper der og tar den, gir derimot retur og jeg holder pusten for å se om ballen går i mål nå, det gjør den dessverre ikke nå heller! Ååå, kom igjen nå Norge!!!!

– Haydar får gult kort og laget frispark for H på egen halvdel, på banen nå: Arnesen, Djedje, Olsen og Haydar.

–   En spiller stikker fra på topp og kommer til heading, men den har Johansen kontroll på og den går utenfor.

– Igjen angriper H. Mye press fra H-russland nå, så nordmennene får virkelig kjørt seg!

–  Arnesen rydder opp i neste angrep, Norge kommer seg fremover, men H tar ballen og kommer seg fremover, en spiller står helt alene inne i feltet og venter på pasning, det får han, men heldigvis treffer han ikke mål!!! Åååå, dette er ikke en god kamp for nervene mine! Jeg har sååå lyst at dette skal gå veien, og det må det! Da blir det historiens første semifinale for nordmenn!!!

–  9 minutter igjen av kampen, Norge har ballen, lang pasning fra Djedje frem til Olsen, men den er dessverre for lang og H overtar spillet.

–  H i nytt angrep, en spiller får løpe fritt, Djedje er tilbake, slenger seg i bena til motspiller og blir skadet i sammenstøtet. Frispark til H-russland, og det står 4 akkumulerte i mot Norge. Nå må de passe veeldig godt på så det ikke blir 5, akkumulerte  –  frisparket blir snappet av Olsen som kommer seg fremover, blir felt midt på egen halvdel og vrir seg i smerte.

– På banen nå: Nicolaisen, Haydar, Pestisha, Pepa.

–  Kaptein Johansen minner laget på at de må roe ned og ikke lage flere frispark nå. Nicolaisen får ballen ut til kast på egen halvdel, Haydar er ute og presser og H må trekke seg tilbake på egen halvdel.

–  Haydar kommer seg fremover, men mister balansen, Pepa henter ballen, tilbake til Nicolaisen, frem igjen til Haydar som sender bak igjen til Pestisha.

–  Hviterussland overtar, prøver å komme seg frem, men Haydar stopper de og ballen går til kast for Norge på egen halvdel. Pestisha bruker Våge som støtte, tilbake til Johansen, lang ball over linjen til Hviterussland, Johansen roper at han ikke har noen å spille på.

–  Nytt angrep, igjen presser en Hviterusser på og får sentret ut i midten, heldigvis er Pepa tilbake og hjelper til!

–  Nytt angrep av H, hjørnekast – keeper Johansen er ute og bokser.

–  Enda et angrep – denne gangen er det Arnesen som stopper de! Bra jobb av Norge nå, bare sett et mål så kroppen min kan slappe av litt.

–  Arnesen skjermer neste angrep ut. Nå får nordmennene kjørt seg i forsvar, og det er vanskelig å stoppe den ene spissen som konstant står inni feltet. Dermed er det utrolig viktig at de andre holder markeringene slik at han ikke får noen å sentre til.

– Det klarer de ikke og H prøver på mål igjen – men Johansen er ute og redder atter en gang!!!

–  Timeout til norge, Nicolaisen samler laget og prater mye.

–  Det står 5 minutter igjen av kampen, Hviterussland kommer nok til å spille enda tøffere nå for å prøve å få akkumulerte, de har bare 1 akkumulert mot seg, mens Norge har 4. Så Norge må virkelig passe på de siste 5 minuttene.

–   Kampen er i gang igjen, Våge, Olsen, Pestisha og Ersland starter.

–  Hviterussland presser på igjen, men Ersland, Pestisha og Våge gjør et glimrende forsvarsarbeid og stopper de. H må tilslutt spille tilbake til egen keeper og starte på ny. Kom igjen nå Norge, sett et mål til, jeg vet ikke om jeg orker påkjenningen med ekstraomganger og eventuelle straffespark! Det står 3,5 minutter igjen av ordinær tid. Våge gjør en glimrende jobb med spissen til H-russland.

–  Nytt angrep, og h****** for en redning av Johansen!!!

–  17.min – SCORING 1 – 2. Og der klarer Hviterussland tilslutt å tre gjennom forsvaret og setter ballen i mål. Aaargh! Kom igjen nå Norge!!!!

– På banen: Haydar, Olsen, Djedje, Pepa.

– Djedje i duell på midten av H’s halvdel, blir dyttet og får frispark. Frispark på midten av halvdelen; Djedje gjør seg klar, mens Olsen, Haydar og Pepa er fremme. Djedje fikk sitt andre gule kort i duellen, det betyr blått og han må gå bort fra kampen.

–    Olsen tar frisparket og skyter knallhardt mot mål! Men keeper er såvidt borti og ballen går til kast!

–  Haydar er tilbake i forsvar, får seg et spark og faller ned på bakken. Det står 2 minutter igjen av kampen, kom igjen nå Norge!!!!! Nå nøyer jeg meg virkelig med ekstraomganger, så kom igjen Norge!!!

–   Djedje er dermed utestengt fra en eventuell semifinale med det blå kortet.

–   Haydar i duell på midten av halvdelen, får frispark! Olsen gjør seg klar og skyter knallhardt i MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 – 2!!!!!!!!!!!!!!! Og det står 2 minutter igjen av kampen!

–  Kom igjen nå Norge!!! Haydar får første H-angrep ut til kast, å fy flate så spennende!!! Jeg er helt utslitt!!!! På banen nå: Ersland, Pestisha, Olsen og Haydar. Johansen med lang ball til Ersland, Ersland blir stoppet av to, Haydar stopper neste forsøk, jeg sitter helt ute på kanten av setet og holder på å miste pc’en i bakken. 50 sekunder igjen av kampen!!! Pepa er kommet inn for Ersland. IFS-leder Kurt Hartvedt har glemt alt av nøytraliteten han skal holde, han sitter og gauler fra tribunen!!!

–  Haydar stopper neste forsøk, han får gult kort. Nå må Norge roe seg så vi ikke får enda flere feil. 20 sekunder igjen av kampen!!!!

–   Det blir ekstraomganger i 2 x 5 minutter om resultater holder seg!!! Kom igjen nå Norge!!!

–   Djedje har kommet opp på tribunen og heier på laget sitt herfra. Og der blåses kampen av etter ordinær tid. Det betyr to ekstraomganger med enda mer spenning!

–   De 4 akkumulerte står forsatt i ekstraomgangene, så spillerne må fortsatt være veldig forsiktige!

–   Ekstraomgang 1:

–   Spillerne som starter første ekstraomgang er Haydar, Pestisha, Arnesen og Ersland. De starter bra, ball frem til Ersland som sentrer ut til Arnesen , dessverre misser de i fortsettelsen.

– H i angrep, Haydar feller en spiller, og det er nå 5 akkumulerte til H-russland!! Usj og æsj!!!

– Frispark til H-russland på 9.meter, en spiller kommer til skudd og Johansen sender ballen ut til hjørnekast med nok en kattehopp-redning !!! Bra!!

– Haydar stopper neste kast og ballen er på midten i H’s bein. Haydar stopper nok en gang et forsøk.

–  Lang ball fremover, den treffer Ersland i ryggen og ballen går til kast. H i nytt angrep, Johansen må ut og skjerme ballen til kast.

–   Det er ikke sudden-death, så begge omgangene spilles uansett hvor mange mål som blir scoret. Om kampen går til straffe er det 3 straffer først, deretter 1 – og 1 til man har en vinner.

– På banen nå: Ersland, Olsen, Nicolaisen og Haydar.

–   Nicolaisen får ballen ut til kast, Haydar stopper neste forsøk, dribler seg fremover, får innkast på H’s halvdel. Hviterussland protesterer heftig på at de ikke får frispark.

–  2,5 min – Og der setter Hviterussland 2 – 3 målet og går opp i ledelsen. Kom igjen nå norge! Jeg har bare lyst til å stå og hoppe på tribunen, og jeg glemmer å skrive..

– Pepa og Haydar i angrep, de får dessverre ikke uttelling og ballen er igjen under Hviterusslands kontroll. De sentrer feilpasning på norges halvdel, og Haydar og Olsen har ballen. Retur til Johansen, frem til Olsen, Pepa og Haydar inni feltet, kommer nesten til avslutning, men H-russland har alle tilbake i forsvar! Åå, kom igjen nå!!!! Vi er så nære!!!

–  Arnesen kommer til skudd, men skuddet blir blokkert. Pepa i duell på høyresiden, innkast til Norge; fra Olsen inn til Haydar som prøver på en heading, ballen går like utenfor!!!! Ååååå!!!

–  Olsen er alene med motspiller på egen halvdel, stopper han og får ballen frem til Ersland. Innkast til Norge, kast fra Olsen inntil Haydar som avslutter samtidig som omgangen blåses av, og keeper fanger ballen!

–   Pause… å kom igjen nå Norge!! Vi er sååååå nære en semifinale i EM 2014!!! Dere har klart det før, og kan klare det igjen dvs. sette ballen mellom de 3 stengene!!!

2. ekstraomgang:

–  Hviterussland starter med ballen, Olsen rydder opp, frem til Pestisha, innkast til Norge. Kastet inn til Haydar, tilbake til Pestisha, ballen går til innkast for H på egen halvdel. Olsen og Haydar rydder opp, Haydar får ballen, sender ut til Ersland som kommer til skudd, skyter knallhardt, men utenfor!

–   45.min – SCORING : 2 – 4. H i angrep, Johansen er ute og redder, men gir retur, Olsen er borti ballen og den triller i feil mål. Aiaiai!

–    Men det er fortsatt muligheter, finn tilbake til formen dere hadde i går – og sett to kjappe!

–   Og det klarer nesten Våge! Han kommer til avslutning fremfor mål, men ballen går like utenfor på motsatt side!!

– Pepa er tilbake og snapper ballen på linjen, setter fart sammen med Olsen som skyter på mål, keeper redder! Åååååå – Ja, fortsett slik Norge, så må den gå inn tilslutt!!!

– Innkast fra Pestisha til Pepa som header, keeper er dessverre på ballen og redder!! Det står 3 minutter igjen av andre ekstraomgang! Pestisha i duell på midtbanen, jeg holder pusten for å se om dommer dømmer 6.akkumulerte (dvs. 9.meterstraffe), men det er motspiller som «duellerer» mest og frisparket går i norsk favør.

–  Lang ball fra H-keeper, Olsen setter den kontrollert i motspiller og får den ut til ball for Norge.

–  Åååå, kom igjen nå!!!!!

–  Johansen med nok en fantastisk redning!!! H i angrep, en spiller står alene og får avsluttet, men det er ikke enkelt å komme forbi keeper Johansen!

– 1 minutt igjen av kampen, H-russland i nok et angrep, Johansen redder igjen!!!

–  Innkast til H på motsatt halvdel, de tar kastet og samtidig blåses det av til time-out. Det står 50 sekunder igjen av kampen, så om Norge skal klare dette må det skje et lite mirakel!

–  Spillerne på banen nå: Ersland, Våge, Pestisha, Arnesen. Hviterussland spiller seg i mellom, ballen går til kast på Norges halvdel og det står 15 sekunder igjen av kampen.. dvs. At Norge er slått ut av kvarfinalene. Det blåses kampen av og Hviterussland kan dermed juble for seier over Norge.

Og vi som var såååå nære en semifinaleplass!!!  Det kan dermed spøke for VM-plass for Norge, men nå må vi bare gjøre vårt beste i plasserings-kampene for å ha en mulighet til å oppleve et nytt VM!  Akk og ve.. dette er et surt tap. Det så så bra ut så lenge, og forhåpningene var hele veien at Norge skulle klare dette – men slik gikk det altså ikke, og det er ikke noe gøy akkurat nå. Det er mye liv i hallen nå da det snart er klart for kvartfinale mellom Catalonia og Slovakia, men ja.. jeg sitter nå bare her.. og får heller komme sterkere tilbake humørmessig i neste kamp som da blir plasserings-kamp. Tapet blir så surt i dag, for de norske guttene spilte så utrolig bra og det så veldig lovende ut lenge, og da blir det så irriterende å tape.

–   Jeg håper spillerne holder tenningen oppe før neste kamp og forsetter i det sporet de er i nå! Jeg håper også de er på plass for å  få med seg resten av kampene som går før plasserings-kampen, da det er mye lærdom i å se bevegelses-mønstrene og spillemåten til de mer erfarne landslagene. Jeg er storfornøyd med det landslaget har prestert, og i dag hadde de fortjent en seier!

Jeg takker for meg nok en gang og er tilbake med referat fra plasserings-kampen i morgen!

 

 

Please follow and like us:
Annonse: