Futsal-EM: Presidenten for Det Internasjonale Futsalforbundet (AMF) besøker EM!

Annonse: Dr. Rolando Alarcon kommer fra hovedkontoret i Asuncion, Paraguay! AMF-presidenten, Dr. Alarcon, mottok spesiell innbydelse til EM fra Det Europeiske Futsalforbundet (UEFS) tidligere i år. Alarcon ankom i 18-tiden i går, og fikk overvært gårsdagens kamp mellom Norge og […]
Annonse:

Dr. Rolando Alarcon kommer fra hovedkontoret i Asuncion, Paraguay!

AMF-presidenten, Dr. Alarcon, mottok spesiell innbydelse til EM fra Det Europeiske Futsalforbundet (UEFS) tidligere i år. Alarcon ankom i 18-tiden i går, og fikk overvært gårsdagens kamp mellom Norge og Tsjekkia. Presidenten vil følge EM videre, og i tillegg ha møter med forbundsledere.

Bildet: Rolando Alarcon (t.v.) sammen med kollegaen Valery Akhumyan som er president for Det Europeiske Futsalforbundet (UEFS).

 

AMF Futsal-VM 2003 – Fra venstre: Håvard Berger (landslagskaptein), Rolando Alarcon, Kurt Hartvedt. Norge deltok i internasjonal futsal for første gang i historien!

Please follow and like us:
error
Annonse: